Μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε στην προσωπική της ζωή, η τραγουδίστρια έχει γυρίσει οριστικά σελίδα, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Πάνου Ιωάννου.

Δείτε ακόμη - Μαριάντα Πιερίδη: Το δημόσιο μήνυμα για τον νέο της σύντροφο -“Σύντομα όλα και όλοι να μπουν στη θέση τους”

1-panos-ioanoy-marianta-pieridi-genethlia-1

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και δεν είναι λίγες οι φορές που τους βλέπουμε μαζί σε βραδινές εξόδους. Μια από αυτές ήταν και το βράδυ της Πέμπτης 16/05/2024, όπου η Μαριάντα Πιερίδη είχε οργανώσει ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του αγαπημένου της μαζί με τους αγαπημένους τους φίλους.

1-panos-ioanoy-marianta-pieridi-genethlia-2

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο μαγαζί των νοτίων προαστίων και απαθανάτισε το ζευγάρι σε πολύ τρυφερές στιγμές. Όπως θα δεις η Μαριάντα Πιερίδη και ο Πάνος Ιωάννου ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι και δεν σταμάτησαν να γελούν ούτε λεπτό.

1-panos-ioanoy-marianta-pieridi-genethlia-3
Να θυμίσουμε πως η Μαριάντα Πιερίδη ευχήθηκε στον σύντροφό της και μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του την οποία συνόδευσε γράφοντας: «Χρόνια πολλά σε ένα υπέροχο άνθρωπο που σήμερα έχει τα γενέθλιά του. Σου εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα, σύντομα όλα και όλοι να πουν στη θέση που τους πρέπει και η ευτυχία και η χαρά να κυριαρχούν στη ζωή σου».

1-panos-ioanoy-marianta-pieridi-genethlia-6
1-panos-ioanoy-marianta-pieridi-genethlia-4


Μαριάντα Πιερίδη: Οι φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του συντρόφου της