Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται εδώ και τέσσερις μέρες στο «Τζάνειο» νοσοκομείο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο, με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.
Η επί χρόνια σύντροφός του Άννα Σταθάκη, η οποία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή συνεχώς στο πλευρό του, μίλησε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 61χρονου ηθοποιού: «Έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις κι έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1c2ra1z4xzd)

Μάλιστα, όπως εκτίμησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη: «Η γρήγορη μεταφορά του στο νοσοκομείο και η αντιμετώπιση από την ιατρική ομάδα της Νευρολογικής Κλινικής του “Τζάνειου” είχε πολύ καλά αποτελέσματα». «Πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα, δηλαδή, τους προδιαθεσικούς παράγοντες, που είναι η υπέρταση, ο διαβήτης και τα πολλά κιλά μας. Αυτά όλα, αν τα φροντίζουμε, θα αποφεύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτές τις ασθένειες» σημείωσε η κ. Παγώνη και κατέληξε λέγοντας: «Πιστεύω ότι θα γίνει γρήγορα καλά και θα πάει στο σπίτι του».


Άννα Σταθάκη: Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της 

Όπως είπαν άτομα από το στενό περιβάλλον του καλλιτέχνη, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τον Δημήτρη Σταρόβα χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της συντρόφου του Άννας Σταθάκη, η οποία ενώ ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ρώτησε τον Δημήτρη Σταρόβα πώς αισθάνεται και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, επειδή κατάλαβε περί τίνος πρόκειται. Όπως είπε, μάλιστα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο: «Ο Δημήτρης πήγε στο ασθενοφόρο περπατώντας». Αυτό ήταν, όπως λένε και οι γιατροί, που τον έσωσε από τα χειρότερα. Από εκείνη τη στιγμή, η Άννα Σταθάκη δεν έχει φύγει λεπτό από δίπλα του.


Ποιοι επισκέφθηκαν τον Δημήτρη Σταρόβα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα ένα ιδιόχειρο σημείωμα του μουσικού από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε σε ένα χαρτί το κλειδί του Σολ κι έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε, επίσης, ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης «είναι τυχερός που έχει αυτό τον άγγελο δίπλα του, την Άννα Σταθάκη, που είναι κολόνα».

Τον Δημήτρη Σταρόβα επισκέφθηκε στο «Τζάνειο» και ο φίλος του Γρηγόρης Αρναούτογλου και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει τα πρωινά. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του μουσικού είναι σταθερή και πως οι γιατροί που τον έχουν αναλάβει είναι αισιόδοξοι.

«Για την ιστορία, επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για τον Δημήτρη Σταρόβα, για να του μεταφέρω τα “περαστικά” και όλα αυτά, να σας πω ότι πάμε για το δεύτερο 24ωρο. Τα πράγματα είναι σταθερά. Με πολύ χαμηλά την μπάλα. Χθες τον επισκέφθηκα κιόλας στο νοσοκομείο. Όλα καλά. Σταθερά μεν. Όλα καλά. Περιμένουμε. Και οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι. Εντάξει; Οπότε, δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολλά πράγματα. Είναι εκεί η Άννα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Και ό,τι είναι, θα τα πούμε».