Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο, επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα και στον πολύ γνώριμο γι’ αυτόν χώρο του Fantasia όπου στο παρελθόν έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία! Δίπλα του η Λένα Ζευγαρά. «Συγκινούμαι και γι’ αυτό επέλεξα να είμαι στον χώρο που ξεκίνησα. Θέλω να κάνουμε ένα τεράστιο πάρτι για όλους αυτούς που αγαπηθήκαμε. Είμαι αγχωμένος περισσότερο για τους άλλους. Εγώ ένα μικρόφωνο θέλω μόνο», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Mega και στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού.

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε και η Λένα Ζευγαρά. «Τιμή μου που βρίσκομαι πλάι στον Κωνσταντίνο Αργυρό,. Είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης όπου χιλιάδες κόσμος τον ακολουθεί. Είναι μία πολύ ωραία δουλειά που ανυπομονούσαν να την μοιραστώ με τον κόσμο».

0h6a1997

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας παρουσιάζει μια καινοτόμα πρόταση διασκέδασης, με υψηλή αισθητική και σύγχρονη προσέγγιση που τον χαρακτηρίζει.

Ίσως ενδιαφέρει - Στέφανος Κασσελάκης: Στην πρεμιέρα του Αργυρού με τον Τάιλερ (Εικόνες και Βίντεο)

Δίπλα του η Λένα Ζευγαρά, μία από τις καλύτερες φωνές της γενιάς της με πλούσιο ρεπερτόριο, εντυπωσιακές ερμηνείες και με τα νέα της τραγούδια που ξεχωρίζουν.

Μαζί τους και η η Ροζάννα Μαιλάν, η Κουβανή performer που με της μπάντα της θα μας ταξιδέψει σε διεθνή μουσικά μονοπάτια, latin ρυθμούς & όχι μόνο.

Το promo βίντεο των εμφανίσεων ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τη Λένα Ζευγαρά μοιάζουν με σταρ του Χόλιγουντ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Fantasia! Opening 17/5 || Μαζί του η Λένα Ζευγαρά

0h6a1642
0h6a1659
0h6a1726
0h6a1791
0h6a1815
0h6a1866

Δείτε τα βίντεο της πρεμιέρας: