Λαμπερές εμφανίσεις από τις Ελληνίδες celebrities, οι οποίες έδωσαν το «παρών» στην 77η διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες!
Βίκυ Καγιά, Δούκισσα Νομικού και Τόνια Σωτηροπούλου έφεραν άρωμα Ελλάδας στο κόκκινο χαλί των Καννών.

Οι τρεις τους περπάτησαν πάνω σε αυτό και μάγεψαν με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.

Βίκυ Καγιά και Δούκισσα Νομικού επέλεξαν total black δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία συνοδευόταν από το σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια, ξεχώρισε με την ασημί δημιουργία των Mi-Ro.

Δείτε εικόνες

wislkqgdtt664727373d01a
qlfruwffga6647271c20841
thank_you_so_much__nespresso_gr__nespresso_for_having_me__we_had_a_blast______alexandros_makris__red_carpet_dress__mirodesigners_shoes__kalogirou_official_jewellery__kessarisofficial_styling__elenap__1_
thank_you_so_much__nespresso_gr__nespresso_for_having_me__we_had_a_blast______alexandros_makris__red_carpet_dress__mirodesigners_shoes__kalogirou_official_jewellery__kessarisofficial_styling__elenapapas
red_is_my_fav_color__i__m_worth_it__cannesfilmfestival__lorealparis__lorealparisgr__lorealparisfamily__cannes2024__redcarpet__1_
pqjwavynwu66472747be717
qcfxyqxzhe6647273ba07cf


Οι Έλληνες στο Φεστιβάλ Καννών

Στη φετινή διοργάνωση, εκτός του Γιώργου Λάνθιμου, υπάρχουν ακόμη τέσσερις συμμετοχές με ελληνικό ενδιαφέρον. Η σύζυγος του Έλληνα σκηνοθέτη, η Ελληνογαλλίδα ηθοποιός Αριάν Λαμπέντ, συμμετέχει με την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, με τίτλο «September Says».

Στο ACID, το παράλληλο τμήμα του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, που προωθεί το ανεξάρτητο σινεμά, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Κωστή Χαραμουντάνη «Κιούκα: Πριν το τέλος του καλοκαιριού».

Τη διεθνή πρεμιέρα της στο Επίσημο Διαγωνιστικό Σπουδαστικό Τμήμα La Cinef πραγματοποιεί η πρώτη μικρού μήκους ταινία του Νίκου Κολιούκου, με τίτλο «Το χάος που άφησε πίσω της».

Ακόμη μία ελληνική ταινία μικρού μήκους που θα προβληθεί στο φεστιβάλ είναι το «Αυτό που ζητάμε από ένα άγαλμα είναι να μην κινείται», της Δάφνης Χαιρετάκη, η οποία συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα των ταινιών μικρού μήκους της Εβδομάδας Κριτικής.


Δούκισσα Νομικού: Αποκαλυπτική by Celia

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Δούκισσα Νομικού ταξίδεψε στις Κάννες. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι η επίσημη ambassador της L’Oreal Paris και πέρυσι έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, σε ρομαντικό ύφος, με φλοράλ ογκώδες φόρεμα.



Ωστόσο, για τη φετινή εμφάνισή της στο διάσημο φεστιβάλ επέλεξε κάτι εντελώς διαφορετικό, ένα πολύ τολμηρό μαύρο φόρεμα, δημιουργία της Celia Kritharioti. Το φόρεμά της είχε μεγάλα cut outs στο στήθος και στη μέση, ενώ η πλάτη της ήταν σχεδόν γυμνή. Το μακιγιάζ της ήταν έντονο και τόνισε το κουκλίστικο πρόσωπό της, ενώ ολοκλήρωσε το look με λαμπερά σκουλαρίκια και strappy πέδιλα με λάμψη.



Extra glamour για Καγιά και Σωτηροπούλου

Η Βίκυ Καγιά εντυπωσίασε τη Γαλλική Ριβιέρα με ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα, που ανέδειξε την εκπληκτική σιλουέτα της, το οποίο, επίσης, φέρει την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη. Στράπλες και μίνι, με εντυπωσιακή ουρά, η εκπληκτική τουαλέτα την έκανε να μοιάζει με σταρ της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.


Οι followers της ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση της Βίκυς Καγιά, αφήνοντας κάτω από το βίντεο που πόσταρε στο Instagram πολλά σχόλια και likes. Η παρουσιάστρια συνδύασε τη μαύρη τουαλέτα με μαύρες γόβες και διακριτικά κοσμήματα, που πρόσθεταν ένα extra glamour στο look, ενώ τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε ένα sleek κότσο, που τόνιζε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε μια ιδιαίτερα glam εμφάνιση, επιλέγοντας για την ξεχωριστή περίσταση ένα φόρεμα από το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram την είδαμε να ποζάρει με τη Βίκυ Καγιά, αλλά και σε selfies με τον Κωστή Μαραβέγια.