Ο Νίκος Μάνεσης μαζί με τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη σχολίασαν μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha την βραδινή έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Δείτε ακόμη - Στέφανος Κασσελάκης: Στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Τάιλερ (Εικόνες και Βίντεο)

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αρχικά αναρωτήθηκε: «Σε μπαλκόνι τον βάλατε, δεν είχατε καρέκλες; Στις σουίτες έχει αγκάθια; Γιατί δεν καθόταν;».

Νίκος Μάνεσης: Δεν έχω ξαναδεί τέτοια προεκλογική περίοδο

«Ο Αργυρός θα είναι υποψήφιος; Βλέπω μια συμπάθεια και όποιον συμπαθεί ο Πρόεδρος τους βλέπουμε στην πολιτική. Έχετε κάνει πολύ ωραία δουλειά, δηλαδή αυτό που βλέπουμε στην πίστα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια προεκλογική περίοδο. Αν κάποιος έχει δει να με ενημερώσει ή να μου το θυμίσει. Οι εμφανίσεις στα μπουζούκια και αυτό το lifestyle, μπορεί να του δώσουν ένα 30% και να βγει και πρώτος. Δεν το ξέρω. Από τότε που μπήκαμε στα μνημόνια, κάθε άποψη που είχα για την πολιτική έχει ανατραπεί, ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.


Η επίδειξη καπιταλισμού είναι αριστεροφροσύνη;

«Όταν έχεις κάνει σημαία σου στο ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που είναι αριστερό, κατά δήλωση του Προέδρου, την αντιμετώπιση της φτωχοποίησης του λαού και την ακρίβεια, είναι καλό να εμφανίζεσαι στα μπουζούκια και να περνάς καλά; Είναι ένα μήνυμα που μπορεί να γίνει αποδεκτό από τους Έλληνες; Η επίδειξη καπιταλισμού είναι αριστεροφροσύνη;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Ο κ. Κασσελάκης δεν είναι Influencer, είναι πολιτικός αρχηγός

«Τέτοια προεκλογική περίοδο δεν έχω δει. Ο κ. Κασσελάκης δεν είναι Influencer, είναι πολιτικός αρχηγός. Δεν κατηγορώ κανέναν που ένα κομμάτι της ζωής του το περνάει μέσα στο διαδίκτυο», κατέληξε ο Νίκος Μάνεσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: