Τα όσα μοιράστηκε μαζί της ο Φωκάς Ευαγγελινός για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision 2024 αποκάλυψε από τον αέρα της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού.

Όπως είπε, η ίδια συνάντησε τον γνωστό χορογράφο, ο οποίος εμφανίστηκε στενοχωρημένος, τόσο για την 11η θέση που κατέλαβε η ελληνική συμμετοχή όσο και για τα σχόλια που ακούστηκαν γύρω από αυτήν. Μεταξύ άλλων, της αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε μία διαφορετική πρόταση για την παρουσίαση του τραγουδιού «Zari» στη σκηνή της Eurovision, η οποία, ωστόσο, δεν επελέγη.

«Δεν είχε πολλή ανάμειξη ο Φωκάς στο τελικό αποτέλεσμα», σημείωσε η Ναταλία Γερμανού, προσθέτοντας ότι η Μαρίνα Σάττι «είχε πολύ ισχυρή άποψη για το πώς ήθελε να παρουσιαστεί το "Zari"».

«Η Μαρίνα Σάττι είχε πολύ ισχυρή άποψη για το πώς ήθελε να παρουσιαστεί το act του τραγουδιού "Zari" στη σκηνή»

«Είδα τον Φωκά Ευαγγελινό την προηγούμενη Τρίτη και τον ρώτησα, και ήταν στενοχωρημένος, δεν θα το κρύψω, αλλά είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και δεν κουτσομπολεύει παρασκηνιακά. Μου είπε πως όντως στενοχωρήθηκε, νομίζω και με τη θέση που πήραμε, αλλά και με τα σχόλια που ακούστηκαν. Περιορίστηκε να μου πει ότι η Μαρίνα επειδή είναι ολοκληρωμένη παραγωγός, καλλιτέχνιδα, τραγουδοποιός και χορεύει, όντως είχε πολύ ισχυρή άποψη η ίδια για το πώς ήθελε να παρουσιαστεί το act του τραγουδιού "Zari" στη σκηνή. Δεν είχε πολλή ανάμειξη ο Φωκάς στο τελικό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

«Μου ξεκαθάρισε ότι όλα είναι μία χαρά και ότι τη θαυμάζει πάρα πολύ, αλλά από την αρχή είχε τα δικά της ζητούμενα για το πώς θα ήθελε να γίνουν κάποια πράγματα και το πώς ήθελε να παρουσιαστούν στη σκηνή. Έμεινε σταθερή. Ο Φωκάς είχε άλλη ιδέα και πρόταση που δεν παρουσιάστηκε τελικά», συνέχισε η Ναταλία Γερμανού.


Επίσης, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τη δική της συνεργασία με τον Φωκά Ευαγγελινό για το «My Number One», σημειώνοντας: «Επιτρέψτε μου να πω μια καθαρά προσωπική μου άποψη, με τεράστιο σεβασμό στον Φωκά, με τον οποίο συνεργαστήκαμε στο “Μy number one” και περάσαμε ζάχαρη. Υποκλίνομαι στο ταλέντο του και θα υποκλίνομαι όσο ζω. Παρ' όλα αυτά, σε ό,τι αφορά στη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι, αν θέλεις έναν καλλιτέχνη που να κάνει ακριβώς ό,τι του λες, που να μην έχει καθόλου άποψη και να λέει "ναι" σε όλα, τότε επιλέγεις την ασφαλή λύση της Silia Kapsis, μιας κοπέλας νέας, την οποία θα την πλάσεις όπως θέλεις και θα πάει με τα νερά σου και θα τηρήσει 100% ό,τι της προτείνεις. Όταν διαλέγεις μία ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα στα πάντα, μία παραγωγό που γράφει τα τραγούδια της, τα χορογραφεί, δεν μπορείς να περιμένεις να μη σου πει ότι "εγώ αυτό δεν θα το κάνω και θα κάνω αυτό που νιώθω καλύτερα". Αλλιώς διαλέγεις ένα νέο πλάσμα και το πλάθεις όπως θέλεις».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: