Θα είναι το πιο δυνατό δίδυµο της Αθήνας. Ενα καλλιτεχνικό πάντρεµα που πολλοί ήθελαν να γίνει ξανά και να επαναληφθεί η τεράστια επιτυχία του 2018, όταν ο Αντώνης Ρέµος και η ∆έσποινα Βανδή εµφανίστηκαν µαζί στο «Αθηνών Αρένα».

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες, οι δύο τραγουδιστές έδωσαν τα χέρια και µε τις ευλογίες του µοναδικού στο είδος του Ηλία Μαροσούλη ετοιµάζονται να καταπλήξουν τη νυχτερινή Αθήνα.

Το «Νοx» είναι πια η µόνιµη στέγη του Αντώνη Ρέµου, ένας εκπληκτικός χώρος, που δηµιούργησε µια οµάδα ειδικών από όλο τον κόσµο. Πριν από κάποια χρόνια πήραν τη θρυλική «Ιερά Οδό» και την έκαναν έναν σύγχρονο χώρο ψυχαγωγίας, που θυµίζει πολύ έντονα κλαµπ στη Νέα Υόρκη.

Είναι το µεγαλύτερο έργο του Ηλία Μαροσούλη τα τελευταία 50 χρόνια και µια συνεργασία µε τον Αντώνη Ρέµο που ο ίδιος επιθυµούσε πολύ.

Ο γνωστός επιχειρηµατίας συνεργάζεται επί χρόνια µε τη ∆έσποινα Βανδή, όπως πιο πρόσφατα στο «Acro», στην Ιερά Οδό, αλλά και στο θέατρο «Αλσος», όπου το 2019 η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεψε στον ρόλο της musical performer, πρωταγωνιστώντας στην υπερπαραγωγή του Ηλία Μαροσούλη «Το δικό µας σινεµά» των Ρέππα - Παπαθανασίου και Φωκά Ευαγγελινού, ενώ κάθε χρόνο συνεχίζει µε συναυλίες στον χώρο αυτόν.

Ετσι, µαζί µε τον Αγγελο Κοταρίδη έριξαν την πρόταση στο τραπέζι και ο Αντώνης Ρέµος τη βρήκε εξαιρετική αµέσως. Ακολούθησε ραντεβού του τελευταίου µε τη ∆έσποινα Βανδή  σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων για να συζητήσουν και το επόµενο ραντεβού πραγµατοποιήθηκε µε τον Ηλία Μαροσούλη και τον Άγγελο Κοταρίδη για να γίνει το «deal». Τον επόµενο Οκτώβριο θα δούµε ένα διαφορετικό stage µε µια διαφορετική είσοδο του Αντώνη Ρέµου πάνω στη σκηνή, αλλά και τη ∆έσποινα Βανδή να εµφανίζεται όπως ποτέ ξανά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κοινή εµφάνισή τους θα είναι θεαµατική. Με την Ελένη Φουρέιρα τους είδαµε µαζί στην πίστα µέσα από µια ιστορική αναδροµή στον ελληνικό κινηµατογράφο, µε ξεσηκωτικά ντουέτα. Με τη ∆έσποινα Βανδή θα κάνουν κάτι διαφορετικό, που όµως θα συνοδεύεται µε εικόνες τους από το παρελθόν και ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό.


ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Οι δύο καλλιτέχνες ξεκίνησαν µαζί την καριέρα τους στη Θεσσαλονίκη, τραγουδώντας στην ίδια πίστα πριν από 32 χρόνια. Εκτοτε έχουν κρατήσει βαθιά φιλία και, παρόλο που οι συνεργασίες τους είναι ελάχιστες, πάντα απολαµβάνουν να τραγουδούν µαζί.

Πρόσφατα ο Αντώνης Ρέµος και η ∆έσποινα Βανδή µοιράστηκαν συγκινητικές στιγµές στη Γερµανία κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους. Ελληνες που είχαν φτάσει από κάθε γωνιά της Γερµανίας αλλά και από γειτονικές χώρες σχηµάτιζαν ουρές το βράδυ της περασµένης Παρασκευής έξω από το «Mitsubishi Electric Halle» στο Ντίσελντορφ για να τους δουν από κοντά.


Περίπου 4.000 θεατές κατέκλυσαν τον συναυλιακό χώρο, στον οποίο έχουν εµφανιστεί στο παρελθόν βαριά ονόµατα της διεθνούς µουσικής σκηνής, µεταξύ των οποίων οι Pink Floyd, Santana και Queen, και τους αποθέωσαν. Μαζί θυµήθηκαν βαθιά συγκινηµένοι και τον αγαπηµένο τους φίλο Βασίλη Καρρά και αφιέρωσαν στη µνήµη του το τραγούδι «Γέλα µου».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 18/5