Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Δευτέρας 20/05/2024 στην Άννα Δρούζα και την εκπομπή «Όσα δε λέμε».

Πιο αναλυτικά, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, τη μητρότητα αλλά και τις δυσκολίες που έχει βιώσει στον εργασιακό χώρο.

Ελεονώρα Μελέτη: Είχαμε κοινούς γνωστούς που πίστευαν ότι ταιριάζουμε

«Μου δημιουργούσε αυτή τη σιγουριά που έψαχνα. Ήρθε τελείως καρμικά. Αν είναι κάτι να συμβεί, θα συμβεί. Είχαμε κοινούς γνωστούς που πίστευαν ότι ταιριάζουμε. Υπήρχε όμως μια αντίσταση και από τους δυο. Γνωριστήκαμε στο θέατρο» ανέφερε αρχικά για τη γνωριμία με τον σύζυγό της η Ελεονώρα Μελέτη.



Τελικά ίσως δεν είμαι τόσο κοινωνική

«Υπήρχε μια περίοδος που έβγαινα πολύ έξω τα βράδια, αλλά το έκανα γιατί ένιωθα ότι πρέπει να το κάνω, ενώ θα προτιμούσα να διαβάσω ένα βιβλίο στο σπίτι μου, και δε το θεωρούσα φυσιολογικό. Ανακάλυψα ότι μου αρέσουν άλλα πράγματα, ότι τελικά ίσως δεν είμαι τόσο κοινωνική», είπε σε άλλο σημείο.

«Αυτή η φωνούλα μέσα μου είναι που μου είπε "κάνε το" όταν μου έγινε η πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική»

«Και βέβαια κάνω αυτοαξιολόγηση. Το υπέρτατο που πιστεύω ότι μπορεί να κατακτήσει ο άνθρωπος σε αυτή τη ζωή, είναι να αγαπήσει τον εαυτό του. Τιμωρώ τον εαυτό μου, αλλά πλέον έχω καταλάβει ότι ο κριτής αυτός του εαυτού μας μπορεί να γίνει και πιο τρυφερός. Αυτή η φωνούλα μέσα μου είναι που μου είπε "κάνε το" όταν μου έγινε η πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου είπε να αρπάζω τις ευκαιρίες τη στιγμή που μου δίνονται.

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε και το περιστατικό με έναν πολιτικό στον οποίο είχε πάει να πάρει συνέντευξη και την υποδέχτηκε με το μπουρνούζι.

Μου πρότεινε να περάσω στο γραφείο να πιούμε ένα ποτό

«Στην αρχή νόμιζα ότι δεν είχε προλάβει να ντυθεί ο άνθρωπος. Μου πρότεινε να περάσω στο γραφείο να πιούμε ένα ποτό και να χαλαρώσουμε. Του ξεκαθάρισα ότι έχω πάει για τη συνέντευξη, ότι θα φύγω και όταν είναι έτοιμος να με καλέσει. Όταν είδα ότι δε με πήρε ποτέ για τη συνέντευξη και όταν με είδε στο δρόμο και δε μου μίλησε σιγουρεύτηκα ότι οι προθέσεις του δεν ήταν τόσο αγνές. Στη δουλειά είχα τις τιμωριούλες μου, γιατί μπορεί να μην είχα πάει στα μπουζούκια με κάποιον» είπε η Ελεονώρα Μελέτη..


Αυτό που βίωσα δεν ήταν bullying, ήταν διασυρμός

Για τα άσχημα σχόλια που άκουγε στην αρχή της τηλεοπτικής της καριέρας η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε, «Αυτό που βίωσα δεν ήταν bullying, ήταν διασυρμός. Έλεγαν μυνήσιμα πράγματα. Ο λόγος θεωρώ ότι ήταν η τύχη που είχα να βρεθώ την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση. Δε μπορούσα να καταλάβω γιατί συνέβαινε αυτό, έφταιγα για τα πάντα. Το είδα να επαναλαμβάνεται, το έζησε πρόσφατα και η Ιωάννα Μαλέσκου σε μικρότερο βαθμό. Είναι αυτό που μου είχε πει η Έλλη Στάη, ότι είναι μια μυσταγωγία, αν αντέξεις θα σε αναγνωρίσουν όλοι…

Δεν άντεξα, γι αυτό αρρώσταινα συνέχεια στον λαιμό

Εγώ δεν άντεξα. Γι αυτό αρρώσταινα συνέχεια στον λαιμό. Όταν έμπαινα στο νοσοκομείο ένιωθα ασφάλεια. Έπρεπε να κάνω χειρουργείο αλλά επειδή ήξερα ότι αν κάνω χειρουργείο θα πρέπει να βγω πάλι έξω, αρρώσταινα, για να μη μπορώ να κάνω το χειρουργείο. Το συντηρούσα για καιρό αυτό. Όταν έκανα το χειρουργείο, μετά εξαφανίστηκα. Είπα στην οικογένειά μου ότι θέλω να πάω κάπου που δε με ξέρει κανείς».

Έριχνα τις ευθύνες μου σε άλλους

«Ένα από τα σημαντικότερα λάθη που έκανα, ήταν που έριχνα τις ευθύνες μου σε άλλους. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις την ευθύνη για ό,τι σου συμβαίνει», πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη..

Κάποια στιγμή κλονίστηκε η πίστη μου

Ακόμη, η Ελεονώρα Μελέτη. αναφέρθηκε και στη στιγμή που κλονίστηκε η πίστη της στον Θεό.

«Κάποια στιγμή κλονίστηκε η πίστη μου. Ήμουν στον "Πρωινό Καφέ" και χτύπησε το τηλέφωνο, ήταν μια μητέρα που ήθελε να μου μιλήσει. Ήταν η μητέρα του Χαραλάμπη, μου είπε ότι ήταν 15 ετών και πάλευε με τον καρκίνο, και θέλει να με γνωρίσει γιατί είμαι αυτή που του κρατάω συντροφιά. Πήγα στο νοσοκομείο να τον δω και έφυγα από εκεί διαλυμένη. Συνέχιζα να τον επισκέπτομαι για καιρό» είπε και ξεσπώντας σε κλάματα ανέφερε, «με πήραν ένα πρωί και μου είπαν ότι ο Χαραλάμπης πέθανε, σκέφτηκα "ποιος Θεός το θέλει αυτό για ένα παιδί". Εκεί ένιωσα κάτι μέσα μου να σπάει».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: