Πρωταγωνιστεί στη νέα παράσταση της σκηνοθέτιδος των λαµπερών παραγωγών Θέµιδος Μαρσέλλου, «Reunion, the musical», που έκανε πρεµιέρα στις 17 Μαΐου, στο «Παλλάς» µε ένα υπέροχο καστ, όπως η Μαντώ, η Πωλίνα, η Σοφία Βόσσου, ο Κώστας Μπίγαλης και ο Λάκης Παπαδόπουλος. Ο λόγος για τον Αργύρη Αγγέλου.

Διαβάστε ακόμα: "REUNION THE MUSICAL": Μία διαθήκη θα τους φέρει ξανά κοντά…

«Είναι µια δουλειά πληµµυρισµένη από συναίσθηµα. Κάθε πρόβα ήταν σαν µια ψυχοθεραπεία και δεν θα ξεχάσω την πρώτη αγκαλιά, που µου έδειξε πόσο χάρηκαν όλοι που είµαι µέρος της οµάδας», λέει στο «S» ο Αργύρης Αγγέλου και εξηγεί: «Είναι από τις πιο πλούσιες συναισθηµατικά εµπειρίες που έχω ζήσει µέχρι σήµερα στο θέατρο. Εφευγα πιο πλούσιος από την πρόβα. ∆εν έχει υπάρξει ηµέρα που κάποιος να µην έσπασε. Ολοι κλαίµε. Εχει πολύ τρυφερές και συναισθηµατικές σκηνές το έργο. Οι ερµηνείες και αυτό το παιχνίδι, ο κάθε ήρωας έχει τον µικρό του εαυτό και τον τωρινό του εαυτό, είναι πολύ συγκινητικά. Εγώ κλαίω συνέχεια», προσθέτει και αναφέρεται στην αθωότητα που λείπει σήµερα. «Μου θυµίζει την αθωότητα. Μου λείπει γύρω µας, καθώς δεν υπάρχει αθωότητα. Ο καθένας έχει µάθει πια να έχει ένα δεύτερο επίπεδο για όλους. Οταν ξεκίνησα να δουλεύω, δεν ήταν έτσι τα πράγµατα», τονίζει.

Μιλούσαμε προχθές με τον Γιώργο. Είμαστε οικογένεια πια με τον Καπουτζίδη. Τις «Σέρρες» τις διάβασα όταν γράφτηκαν. Πάντα μου στέλνει κάτι όταν γράφει.

Συνεργασίες δύσκολες υπήρξαν, όµως ο Αργύρης Αγγέλου δεν µετανιώνει για καµία. «Από όλες κάτι πήρα. Με τα χρόνια αλλάζουν τα κριτήρια µε τα οποία επιλέγεις συνεργασίες. ∆εν έχω πάντα την πολυτέλεια να επιλέγω, βέβαια, όµως, δόξα τω Θεώ, ο απολογισµός 23 χρόνια µετά είναι καλός. Λίγες έχουν υπάρξει που δεν ταιριάξαµε, αλλά και που επέλεξα να µην ξανασυναντηθούµε», παραδέχεται. Εγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την τηλεόραση, την οποία αγαπά πολύ. «Εχω υπάρξει τυχερός τηλεοπτικά. Βγήκα από τις “Σαββατογεννηµένες”, µετά ήρθε το “Παρά πέντε” και άλλα που ακολούθησαν. Την αγαπώ την τηλεόραση. ∆εν φανταζόµουν όλο αυτό που συνέβη. Εγώ έλεγα: “Θέλω να κάνω θέατρο, να γίνω ηθοποιός και να εξελίσσοµαι”. Νιώθω ευλογηµένος. Μου µιλάνε παιδιά στον δρόµο που ήταν αγέννητα τότε. Και, κακά τα ψέµατα, η τηλεόραση µου έδωσε τους πρώτους ρόλους στο θέατρο».

Η σχέση του µε τον Γιώργο Κα πουτζίδη κρατά έως σήµερα. «Μιλούσαµε προχθές µε τον Γιώργο. Είµαστε οικογένεια πια. Τις “Σέρρες” τις διάβασα όταν γράφτηκαν. Πάντα µου στέλνει κάτι όταν γράφει. Είχα διαβάσει τα πέντε πρώτα επεισόδια. Ευλογία ήταν αυτή η συνεργασία µε όλα τα παιδιά του “Παρά πέντε”», καταλήγει.

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά».