Η γνωστή παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελεονώρα Μελέτη, στις 20:00 θα παρουσιάσει το βιβλίο με τίτλο «Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο», ένα βιβλίο «συζήτηση για τη συμφιλίωση με τον εαυτό μας και την ψυχική ανθεκτικότητα» όπως αναφέρει στην ανάρτησή της για την σημερινή εκδήλωση που θα γίνει από τις εκδόσεις Διόπτρα στο «Θέατρο Αθήνα».


Στην παρουσίαση θα είναι μαζί της η Κατερίνα Γκαγκάκη, πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων και επικοινωνιολόγος, καθώς και η ψυχολόγος Φρόσω Φωτεινάκη.


Η Ελεονώρα Μελέτη παρουσιάζει το νέο της βιβλίο


Αύριο κυκλοφορεί και σήμερα ήρθαν τα αντίτυπα που εσείς έχετε παραγγείλει για ονομαστική αφιέρωση! Θα μείνω εδώ μέχρι να υπογράψω με πολλή αγάπη μέχρι και το τελευταίο!

Αυτό για μένα είναι το ομορφότερο δώρο για τη γιορτή μου και σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου γιατί το κάνατε εσείς!

Όπως κ στο πρώτο βιβλίο «γυναίκα ψάχνει» (μόλις τυπώνεται η 18η χιλιάδα) έτσι και στο δεύτερο «παιδάκι» μου με τίτλο «το όνειρο μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο» μοιράζομαι μαζί σας προσωπικά κομμάτια, από το βάθος της ψυχής μου με ένα στόχο:

Να σας αποδείξω πως η ψυχική ανθεκτικότητα, η δύναμη, η αυτοπεποίθηση, η αυταξία, η αυτό αγάπη κ η αυτοφροντίδα έρχονται μέσα από εσωτερική δουλειά, συχνά μέσα από πόνο και κόπο, αλλά αποτελούν το όπλο για μια ζωή αυθεντική, όμορφη, ΔΙΚΗ μας ζωή, κ λειτουργούν ως πανοπλία απέναντι σε κάθε μορφή ΒΙΑΣ. Σωματικής, ψυχικής, συναισθηματικής.

Και επειδή τα τοξικά, υβριστικά, χυδαία, σεξιστικά και εμποτισμένα στον μισογυνισμό σχόλια, ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ, θα παρακαλέσω, μόνο για σήμερα, αν κάποιος νιώσει την ορμή να γίνει τοξικός, και δεν έχει κάτι όμορφο να πει, επειδή είναι μέρα γιορτής για εμένα, να μην πει τίποτα.

Όχι γιατί με πληγώνει. Όπως γίνεται ξεκάθαρο στο βιβλίο μου, τέτοιες συμπεριφορες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ πλέον να με πληγώσουν, ούτε κ να με μειώσουν, αλλά γιατί υπάρχουμε και εμείς οι άλλοι που μας αρέσει να βρίσκουμε όμορφες αφορμές για να ανταλλάξουμε ευχές κ θετική ενέργεια ο ένας με τον άλλον.

Σας ευχαριστώ όλους!!!