Συνάντηση ξαδερφών σε βασιλικό πάρτι στους κήπους του Μπάκιγχαμ. Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ βρέθηκε μαζί με τις ξαδέρφες του σε υπαίθριο πάρτι την Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, εκπροσωπώντας τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ της Ουαλίας ήταν κομψός μέσα στο σκουρόχρωμο κοστούμι του, το οποίο συνδύασε με ψηλό καπέλο.


Ενώ η σύζυγός του, Kate Middleton, συνεχίζει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, ο Γουίλιαμ κάλεσε μερικά από τα ξαδέλφια του να βοηθήσουν με τα καθήκοντα του οικοδεσπότη στις απογευματινές εκδηλώσεις.

1-basilika-jaderfia-2
1-basilika-jaderfia-1

Η πριγκίπισσα Beatrice, η πριγκίπισσα Ευγενία, ο Peter Phillips, η Zara Tindall και ο σύζυγός της, Mike Tindall, συνόδευσαν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε μια σπάνια έξοδο που αναδεικνύει την επόμενη γενιά της βασιλικής οικογένειας. Η Beatrice, η Eugenie και η Zara συντονίστηκαν με ροζ και λευκά σύνολα, ενώ ο Peter και ο Mike φορούσαν ψηλά καπέλα με τα κοστούμια τους, όπως και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

1-basilika-jaderfia-4
1-basilika-jaderfia-3

Ενώ τα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ εμφανίζονται συχνά μαζί σε οικογενειακές εκδηλώσεις, όπως τα Χριστούγεννα, δεν είναι εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά έχουν δουλειές εκτός παλατιού, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δεν παρευρέθηκαν στο πάρτι στον κήπο τα δύο νεότερα ξαδέλφια τους, η 20χρονη Lady Louise, η οποία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews, και ο 16χρονος James, Earl of Wessex.

1-basilika-jaderfia-6
1-basilika-jaderfia-5

Οι royals αναμείχθηκαν με τους χιλιάδες καλεσμένους της εκδήλωσης, οι οποίοι προσκλήθηκαν στη βασιλική κατοικία σε αναγνώριση της δημόσιας υπηρεσίας τους. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν καλεσμένοι από τα ιδρύματα και τις δράσεις που στηρίζουν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Kate Middleton και τις στρατιωτικές τους διασυνδέσεις.

1-basilika-jaderfia-8
1-basilika-jaderfia-7

Αποδεικνύοντας ότι οι υπαίθριες συγκεντρώσεις στον κήπο του παλατιού θα γίνουν «βρέξει - χιονίσει», τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και οι καλεσμένοι είχαν μαζί τους ομπρέλες λόγω της βροχής.

1-basilika-jaderfia-10
1-basilika-jaderfia-9


Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έδειχνε έτοιμη να υποδεχτεί την άνοιξη παρά τον βροχερό καιρό με ένα τολμηρό ροζ φόρεμα με μακριά μανίκια και λευκό καπέλο. Η μικρότερη αδελφή της, η πριγκίπισσα Ευγενία επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με ένα απαλό ροζ headpiece.

1-royally-obsessed-podcast-4
1-royally-obsessed-podcast-3


Η ξαδέρφη τους Zara, έμεινε επίσης στο ίδιο χρωματικό σχήμα, φορώντας ένα λευκό φόρεμα με διακριτικά ροζ κουμπιά, ροζ καπέλο και σουέντ ψηλοτάκουνες γόβες.