Μια μαγική βραδιά ετοιμάζεται να ζήσει η Αθήνα καθώς στις 25 Μαΐου στο Καλλιμάρμαρο οι Πυξ Λαξ ερμηνεύουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους συνοδευόμενοι αυτή τη φορά από την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας.

Μετά τις εμφανίσεις τους με μεγάλες ορχήστρες, οι Πυξ Λαξ θα επιστρέψουν και πάλι στα αγαπημένα ροκ μονοπάτια και θα παίξουν σε μερικούς από τους εμβληματικότερους συναυλιακούς χώρους ανά την Ελλάδα, έτοιμοι να δονήσουν και πάλι την ψυχή μας, όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Μεγάλη πρόκληση και συγκλονιστική στιγμή

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA για τη μεγάλη συναυλία.

«Είναι μία μεγάλη πρόκληση αλλά και μια συγκλονιστική στιγμή για εμάς η συνεργασία με την καλύτερη Φιλαρμονική. Ο μαέστρος είναι ένας ευφυής άνθρωπος και είχαμε ‘’κολλήσει’’ από παλιά σε κάποιες άλλε παραγωγές και ήρθε η ώρα να γίνει και με του Πυξ Λαξ. Το Καλλιμάρμαρο είναι ένας εξαιρετικός χώρος και το περιμένουμε πως και πώς. Είναι ωραίο να μπολιάζονται οι μουσικές όταν υπάρχει λόγος. Θα παίξει μουσική και Αντώνης Δημητριάδης. Η καλή μουσική, από όποιο είδος και αν προέρχεται, μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά δεσίματα στον ακροατή».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1h7a6o6905d)