Σε δικαστική αντιδικία με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη, βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του, Θεόδωρου Μαντά, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής είναι σε μείζονα αντιδικία για τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής: «Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής. Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!».


Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, εκδικάστηκαν ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης και αναμένεται η απόφαση.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Μαζωνάκης: "Δύσκολα φεγγάρια" στη σχέση του με την αδελφή του - Από τα μπουζούκια στις... δικαστικές αίθουσες
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1h36lizl4dt)

H δικαστική αντιδικία του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του, Βάσω, και η αφορμή

Αφορμή γι’ αυτή την απόφαση ήταν κάποιες σημαντικές διαφωνίες που έχει ο γνωστός καλλιτέχνης με την αδελφή του τον τελευταίο καιρό σε σχέση με τη διαχείριση ορισμένων περιουσιακών στοιχείων. Ως γνωστόν, ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και ακριβοπληρωμένους Έλληνες τραγουδιστές και ως εκ τούτου έχει «χτίσει» αξιόλογη περιουσία.

Η διαμάχη του ιδίου με την αδελφή του δεν αφορά ολόκληρη την περιουσία του, αλλά μια συγκεκριμένη τουριστική επιχείρηση, η οποία περιλαμβάνει εταιρείες καφέ, ακίνητα και άλλα περιουσιακά στοιχεία. Πρόκειται για μια μεγάλου μεγέθους επιχείρηση, που απλώνεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας, όπως είναι η Μύκονος, το Λουτράκι, η Πάρος και η Κρήτη. Τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν στη διαχείριση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο και αυτό που ζητά ο τραγουδιστής είναι να είναι εκείνος ο διαχειριστής της περιουσίας που ο ίδιος έχει φτιάξει.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1h0ogrq6lg9)

Η αδερφή και μάνατζερ του Γιώργου Μαζωνάκη

Η Βάσω Μαζωνάκη αποτελούσε στενή συνεργάτιδα και για πολλούς τη μάνατζερ του Γιώργου Μαζωνάκη. Ήταν ο άνθρωπος που συνόδευε τον Γιώργο Μαζωνάκη παντού, από τις εξόδους του έως και τις εμφανίσεις του σε διάφορα νυχτερινά κέντρα. Με μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα διαπιστώσει κανείς ότι εξέφραζε την αγάπη της σε κάθε ευκαιρία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1h13nfkk4ch)

Η Βάσω Μαζωνάκη είναι σε σχέση τα τελευταία χρόνια με το γνωστό σεφ Δημήτρη Μακρυνιώτη. Ο ίδιος τη χαρακτηρίζει σε κάθε συνέντευξή του «βράχο στο πλευρό του».

201903121131010_9950_mazonakis_mazonaki_10032019
202007160823320_7430_vaso_mazonaki_giorgos_mazonakis_1572020

Το περίεργο δημοσίευμα ότι έπεσε θύμα διάρρηξης

Ο Χάρης Λεμπιδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε: «Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης επιλέγει να κάνει αυτή την κίνηση μέσω του δικηγόρου του. Όλοι γνωρίζαμε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε ένα συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων που ήταν δίπλα του, τον υποστήριζαν, τον προστάτευαν. Αυτή η συνθήκη έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, σήμερα ο Γιώργος Μαζωνάκης με τους συγκεκριμένους ανθρώπους δεν έχει καμία επαφή και το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο για εμένα “φωτογραφίζεται” πολύ λάθος, που βγήκε το όνομα στη δημοσιότητα. Νομίζω το πρόσωπο αυτό σίγουρα θα ζητήσει εξηγήσεις και θα κινηθεί νομικά».

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι πάρα πολύ ενοχλημένο που είδε το όνομά του να έχει εμπλακεί. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει ενοχληθεί πάρα πολύ που από την προηγούμενη εβδομάδα έχει βγει ένα δημοσίευμα ότι έπεσε θύμα διάρρηξης» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με άτομο από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή, όπως ανέφερε στο «Πρωινό», «τα δύο αδέλφια και στο παρελθόν είχαν μαλώσει για οικονομικά θέματα. Είχαν κατά το παρελθόν απομακρυνθεί, πάλι για τα θέματα τα οικονομικά. Από το 2015. Είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί. Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο. Υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως. Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Την πρώτη φορά έλειπαν λεφτά και τώρα πάλι το ίδιο πράγμα».


Το χρονικό της κόντρας και η απομόνωση του «Μαζώ»

H δικαστική εξέλιξη φαίνεται πως ήταν η κορυφή του παγόβουνου στην εδώ και χρόνια τεταμένη σχέση του Γιώργου Μαζωνάκη τόσο με την αδελφή του Βάσω όσο και τη μικρότερη αδελφή του Μαρία. Αρχικά, αρκετά χρόνια πριν, ο τραγουδιστής απομάκρυνε από το επαγγελματικό περιβάλλον του τη Βάσω Μαζωνάκη, η οποία επί πολλά έτη επί της ουσίας ασκούσε άτυπα χρέη μάνατζερ, με κύρια ευθύνη τις οικονομικές συμφωνίες του καλλιτέχνη. Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής ήρθε σε απόσταση και από την αδελφή του Μαρία, η οποία ήταν το «δεξί του χέρι» στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν.

Η έναρξη της φετινής καλλιτεχνικής σεζόν βρήκε τον Γιώργο Μαζωνάκη τελείως διαφορετικό. Στενοί συνεργάτες του απομακρύνθηκαν, ενώ, παράλληλα, έπειτα από αρκετά χρόνια ο καλλιτέχνης τον περασμένο Σεπτέμβριο άλλαξε δισκογραφική εταιρεία κι εντάχθηκε στην Panik Records. Σειρά πήρε στη συνέχεια και η αλλαγή νυχτερινού κέντρου. Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν θέλησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με το «Κέντρο Αθηνών» του Γιάννη Τσακουμάκου και μετακινήθηκε στο «Φωταέριο», ιδιοκτησίας Γιώργου Πετρογιάννη. «Η καλή νύχτα από νωρίς φαίνεται» και στη συγκεκριμένη συνεργασία τα πράγματα εξελίχθηκαν αντίθετα: Η προκαθορισμένη πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου με επικεφαλής τον Γιώργο Μαζωνάκη, έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Καμπακάκη, καθυστέρησε αρκετά, ενώ το εν λόγω σχήμα έριξε αυλαία χωρίς τις τυμπανοκρουσίες ενός μεγάλου closing party, όπως γινόταν στο παρελθόν. Στο μεταξύ, είχε απομακρυνθεί ακόμη ένας συνεργάτης και συγκεκριμένα ο επικεφαλής μετρ του τραγουδιστή.

Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης επέλεξε μια ιδιότυπη απομόνωση μοιράζοντας το χρόνο του ανάμεσα στο καλαίσθητο σπίτι του στη Βούλα και στη γενέτειρά του, τη Σητεία της Κρήτης, όπου έμεινε περίπου ένα μήνα. Εκεί έχει μετατρέψει ένα παλαιό ελαιοτριβείο σε εξοχικό. Προφανώς, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η μεγάλη διαχρονική επιτυχία του «Μαζώ» «Ανήκω σ’ εμένα» είναι αυτή που τον εκφράζει απόλυτα!

Δημοσιεύθηκε στην Ontime