Στο Τζάνειο Νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας, που -μετά το εγκεφαλικό που υπέστη την περασμένη Τετάρτη (15/5)- πέρασε επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής και το αντιμετωπίζει με κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Οι γιατροί παραμένουν αισιόδοξοι ότι ο 61χρονος καλλιτέχνης θα επανέλθει πλήρως, ενώ η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, πριν υποστεί κολπική μαρμαρυγή, είχε ξεκινήσει λογοθεραπεία για να βελτιωθεί η ομιλία του, ενώ η κατάσταση της υγείας του εξελισσόταν ομαλά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1hk1wklqefl)


Δημήτρης Σταρόβας: Τι συνέβη στην υγεία του

«Είχαμε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής χθες αργά το βράδυ και η νύχτα ήταν λίγο δύσκολη, όμως παραμένουμε ψύχραιμοι. Αναμένουμε τους θεράποντες γιατρούς να μας ενημερώσουν σχετικά. Ο Δημήτρης έχει πάντα εμένα δίπλα του», είπε χτες, Πέμπτη (23/5), η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.

«Η κολπική μαρμαρυγή είναι μια συχνή καρδιακή πάθηση και χαρακτηρίζεται από έναν γρήγορο χτύπο της καρδιάς που μπορεί να μας οδηγήσει σε κίνδυνο για σχηματισμό θρόμβων. Αυτοί οι θρόμβοι μπορεί να μας κάνουν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο», ανέφερε, μιλώντας στο MEGA, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.