Η δημοφιλής influencer επισκέπτεται αυτές τις ημέρες τις ΗΠΑ, όπου, μέχρι στιγμής, έχει βρεθεί στο Σικάγο και το Λας Βέγκας, ενώ συνοδεύεται από τον γιο της, Πάρη, και τον καλό της φίλο Στέφανο.

Δείτε ακόμη - Ιωάννα Τούνη: Στιγμιότυπα από το ταξίδι της στην Αμερική - Η αναποδιά με τα σωσίβια στο αεροδρόμιο


Η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σειρά στιγμιότυπων από τα μέρη που επισκέπτεται στη διάρκεια του ταξιδιού της στην Αμερική, μεταξύ αυτών πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Δείτε επίσης - Ιωάννα Τούνη: Νέα ταλαιπωρία στο ταξίδι της στην Αμερική – "Δεν γίνεται να πάνε όλα φυσιολογικά"



Αυτό, ωστόσο, φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους από τους followers της, οι οποίοι της έστειλαν επικριτικά σχόλια για τις αναρτήσεις της, όπως τουλάχιστον αφήνει η ίδια να εννοηθεί από βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok, όπου σημειώνει ότι η μισή Ελλάδα την «κράζει».


1-ioanna-touni-instagram-photos-taxidi-usa-3
1-ioanna-touni-instagram-photos-taxidi-usa-2

Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση με την δική της απάντηση στους haters

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε στη δημοφιλή πλατφόρμα βίντεο όπου καταγράφεται η ίδια να τραγουδά και να χορεύει τη νέα μεγάλη επιτυχία της Μαρίνας Σάττι «LALALALA», που έχει  σπάσει τα κοντέρ στο YouTube, μέσα σε λίγες, μόλις, ημέρες από την κυκλοφορία του video clip.

Μάλιστα, το εν λόγω κομμάτι έχει γίνει trend στο TikTok, με αρκετούς χρήστες να «ανεβάζουν» σχετικά βίντεο.


«Εν τω μεταξύ, εγώ ενώ με κράζει η μισή Ελλάδα», σημείωσε στη λεζάντα του βίντεο η Ιωάννα Τούνη, προσθέτοντας «συμπεθέρες μου, αυτό είναι το σωστό mood για να σκάνε οι haters».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

@j.touni Συμπεθέρες μου αυτό ειναι το ΣΩΣΤΟ το mood για να σκάνε οι haters😂❤️ ΟΥΣΤΤΤΤ #fy #fyp #tiktokgreece ♬ LALALALA - Marina Satti