Αυτή την εβδομάδα, η νέα παραγωγή της «Tanweer» ξεκίνησε τα γυρίσματά της, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη.

Το πρωί της Παρασκευής 24/05/2024, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του δημοφιλή τραγουδιστή να υποδίεται τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Δείτε ακόμη - Στέλιος Καζαντζίδης: "Ήταν επιθυμία του Στέλιου να γίνει ταινία η ζωή του, θα χαίρεται από ψηλά", λέει η σύζυγός του


1-xrhstos-mastoras-stelios-kazantzidhd-photos-instagram-2
1-xrhstos-mastoras-stelios-kazantzidhd-photos-instagram-2a

1-xrhstos-mastoras-stelios-kazantzidhd-photos-instagram-6
1-xrhstos-mastoras-stelios-kazantzidhd-photos-instagram-4


Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα:

«ΥΠΑΡΧΩ» Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μεγαλύτερης ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής της χρονιάς, βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη. H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.

1-xrhstos-mastoras-stelios-kazantzidhd-photos-instagram-7
1-xrhstos-mastoras-stelios-kazantzidhd-photos-instagram-3


Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία – αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σε όλο τον Κόσμο. Για όσους τον αγάπησαν και για όσους θέλουν να τον γνωρίσουν», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν: