O Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για την απομάκρυνσή του από τη θεατρική παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας, λίγο καιρό αφότου έχασε τον αδελφό του.

Ο ηθοποιός, Νίκος Πολυδερόπουλος  είναι καλεσμένος στο επερχόμενο επεισόδιο του «After Dark» και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Πρωινό Σουσού» περιέγραψε τα συναισθήματά του για αυτή τη δύσκολη στιγμή που πέρασε.

Χαρακτηριστικά, o Νίκος Πολυδερόπουλος δήλωσε: «Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα, έχασα τον αδελφό μου δεν έχασα χρυσόψαρο. Είναι κάτι πολύ βαρύ. Η στιγμή ήταν λάθος. Ήταν λάθος το timing. Δεν μπορείς αυτή τη στιγμή κάποιος συνάδελφος να έρθει και να πει: "Κοιτάξτε, δεν ταιριάζεις καλλιτεχνικά και δες τι θα κάνεις και εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι". Ρε εσύ βλέπεις τι περνάει ο άλλος. Δεν είναι για να την κάνεις αυτή την κουβέντα αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο, ας το να περάσει, άσε να φτάσει στο καλοκαίρι, άσε να κάτσουμε να το συζητήσουμε. Πάντα με κουβέντα λύνονται όλα, κατάλαβες;».

Για την επιλογή των παραγωγών να απομακρυνθεί από το συγκεκριμένο θεατρικό έργο, ο Νίκος Πολυδερόπουλος ανέφερε: «Οι αποφάσεις αυτές μου φέρνουν στο μυαλό αλαζονεία, έπαρση. Δηλαδή μόνο από αλαζονεία ή από έπαρση μπορείς να κάνεις τέτοια κίνηση, να μην την μετρήσεις καθόλου. Τη συγκεκριμένη στιγμή έπρεπε να δείξεις ανθρωπιά. Εδώ ζυγίζονται οι άνθρωποι. Νομίζω ότι ήταν ένας λάθος χειρισμός, είμαι σίγουρος ότι το έχουν σκεφτεί αυτό, ότι αν τους δινόταν μια ευκαιρία δεν θα επέτρεπαν στον εαυτό τους πάλι το ίδιο λάθος».

Επίσης, υποστήριξε ότι ο χειρισμός του θέματος ήταν λάθος, παρά τις ανακοινώσεις που έβγαλαν εκ των υστέρων: «Ήταν λάθος χειρισμός, όσες κινήσεις και αν έγιναν μετά, όσες ανακοινώσεις και αν έκαναν μετά - και η παραγωγή που έβγαλε κάποιες ανακοινώσεις και ο σκηνοθέτης που έβγαλε μια ανακοίνωση - όλα αυτά μετά ήταν λίγο δυσλειτουργικά. Δεν θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση από τη δική τους πλευρά».