Πρωτοφανή σκηνικά σημειώθηκαν στο κινηματογραφικό φεστιβάλ στις Κάννες, με αποκορύφωμα τον καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στους ράπερ Travis Scott και Tyga.

Στο «φως» της δημοσιότητας κυκλοφόρησαν βίντεο από τα διεθνή πρακτορεία, τα οποία δείχνουν τους δύο πρώην συντρόφρους της Kylie Jenner, να έχουν εμπλακεί σε έντονο καβγά, με κλωτσιές και γροθιές. Τα πλάνα έρχονται από πάρτι για το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23.05).

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με το TMZ στον καβγά, ενεπλάκησαν και ο σύντροφος της Σερ, Alexander Edwards  και ο παραγωγός με το καλλιτεχνικό όνομα 808 Mafia. Όλα αυτά συνέβησαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο επιχειρηματίας, Richie Akiva.

Πηγές που επικαλείται το TMZ ανέφεραν, ότι ο καυγάς ξεκίνησε όταν Travis και Tyga βρέθηκαν στη σκηνή πίσω από το DJ booth. Κάποια στιγμή, ο Akiva πήρε το μικρόφωνο έδωσε τα εύσημά του στους δύο ράπερ. Ο Scott εκνευρίστηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, που «τον έβαλαν στο ίδιο τσουβάλι με τον Tyga». Ο Scott πλησίασε την ασφάλεια του Tyga με απειλές και έφυγε από τη σκηνή, για να επιστρέψει λίγο αργότερα με τον παραγωγό, Southside.

Λογαριασμός θαυμαστών του Τράβις Σκοτ ανέβασε, μεταξύ άλλων, το βίντεο με τον καβγά στο Twitter.

Εκείνη την ώρα ξέσπασε και ο καβγάς. O Southside και ο σύντροφος της Σερ άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλο, στην αρχή απλά σπρώχνοντας. Στα βίντεο με τον καβγά, η Daily Mail αναφέρει ότι το ξύλο «έπεσε» ανάμεσα στον Scott και τους βοηθούς του Tyga και του Edwards. Παράλληλα, το TMZ επιβεβαιώνει το παραπάμω, γράφοντας: «Μας είπαν ότι στην πραγματικότητα ήταν οι βοηθοί του Edwards και του Tyga που χτυπούσαν τον Travis».