Ευδιάθετος μέσα στην κουζίνα του εμφανίστηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει σε δικαστική αντιπαράθεση με την αδερφή του Βάσω, εξαιτίας των οικονομικών διαφορών τους. Ο κορυφαίος ερμηνευτής ανοίγει φύλλο και φτιάχνει σπανακόπιτα με αλεύρι ολικής αλέσεως, εξηγώντας στους followers του στα κοινωνικά δίκτυα τη διαδικασία.

Αφού έδωσε τη μυστική συνταγή του για την σπανακόπιτα, ευχήθηκε στους διαδικτυακούς ακόλουθους του στο Instagram να την απολαύσουν, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «απολαύστε και όχι καλή απόλαυση». 


Δείτε το βίντεο


Τα δύο αδέρφια που ήταν κάποτε αχώριστα, βρίσκονται σε διαμάχη το τελευταίο διάστημα, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη η «μείζονα αντιδικία» με την αδελφή του, η οποία δεν κατονομάζεται, αφορά «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Κατά την ανακοίνωση, μάλιστα, την Τετάρτη, «έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».