Οι πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Μαζωνάκη τον τελευταίο καιρό να μην έχει επαφές ούτε με τη μητέρα του, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία, αλλά ούτε και με την άλλη του αδελφή, τη Μαρία.

Δείτε ακόμη - Γιώργος Μαζωνάκης: Τα "φεγγάρια δαχτυλίδια" που έδινε στην αδερφή του είναι πλέον παρελθόν (Βίντεο)


Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει απομακρυνθεί από ολόκληρη την οικογένεια

«Η Μαρία Μαζωνάκη είναι υπέρ της αδελφής της. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει απομακρυνθεί από ολόκληρη την οικογένεια και δεν έχει σχέσεις και με τη μητέρα του, κυρία Κλειώ. Είναι περίπου οκτώ με δέκα μήνες που δεν μιλάει με τη μητέρα του και είναι επιλογή του να έχει κρατήσει κάποιες αποστάσεις για κάποια πράγματα που έχει δει και έχει ακούσει.

Η οικογένεια είναι σπασμένη στα δύο

Η οικογένεια είναι σπασμένη στα δύο, η μάνα με τις κόρες, και τον Γιώργο Μαζωνάκη μόνο του, να προσπαθεί να βρει μια άκρη μέσα σε αυτό που του δημιουργεί πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης στον ΣΚΑΪ.

Αιτία της οικογενειακής διαμάχης, μια τουριστική επιχείρηση στη Μύκονο και συγκεκριμένα ένα ακίνητο στη Χώρα του νησιού φαίνεται να είναι το «αγκάθι» στη σχέση του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του Βάσω. Τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν στη διαχείριση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο, στην οποία ανήκει το συγκεκριμένο ακίνητο.


Ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να πούλησε το ποσοστό του

Η εταιρεία ήταν περιορισμένης ευθύνης και έγινε μονοπρόσωπη και μεταφέρθηκε, χωρίς να ερωτηθεί ο γνωστός τραγουδιστής, στο όνομα της αδελφής του. Το 2020, η Βάσω είχε το 90% και ο Γιώργος το 10% στην εταιρεία VCD Residences ΒΓΔ, όπως και τη διαχείριση της εταιρείας. Πριν από δέκα μήνες, η εταιρεία μετονομάστηκε σε Residences by V και ο Γιώργος Μαζωνάκη έπαψε να είναι μέτοχος, αφού φέρεται να πούλησε το ποσοστό του, το 10%, για πεντακόσια ευρώ: το 5% στην αδελφή του Βάσω και το άλλο 5% στο σύντροφό της Δημήτρη Μακρυνιώτη. Από πλευράς της, η Βάσω Μαζωνάκη ισχυρίζεται ότι αυτός ερωτήθηκε και όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη του. Αυτό που διεκδίκησε δικαστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν να επανέλθει αυτή η εταιρεία στην πρότερη κατάσταση. Δηλαδή, να ξαναγίνει εταιρεία περιορισμένης ευθύνης και να συμμετάσχει ο ίδιος ξανά στη διαχείρισή της.


Το σπίτι στη Μύκονο

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο γνωστός σεφ σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη, στο παρελθόν είχε μοιραστεί μέσα από τα social media φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι στη Μύκονο.

Το συγκεκριμένο ακίνητο, το οποίο διαχειρίζεται η εταιρεία, βρίσκεται στη Χώρα της Μυκόνου και απέχει 200 μέτρα από την πασίγνωστη παραλία της Αγίας Άννας και 600 μέτρα από την παραλία Άγιος Χαράλαμπος. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια με ντους, χώρο καθιστικού, καθώς και κουζίνα. Είναι φωτεινό και έχει θέα τη Χώρα. Κοντά στο σπίτι θα βρει κανείς δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος, όπως είναι η Παραλία Μεγάλη Άμμος, η Μικρή Βενετία και το Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου.

Εδώ και καιρό κάτι άσχημο συνέβαινε

Για τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργος Μαζωνάκη και την αδελφή του μίλησε στο «Πρωινό» ένας πολύ καλός του φίλος. «Είχε πέσει στην αντίληψή μου εδώ και καιρό ότι κάτι άσχημο συνέβαινε, δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη και ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Η θέση του Γιώργου είναι ότι “δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω μια λύση”. Έχει γίνει κάτι παρόμοιο (με το παρελθόν) και ίσως και πιο βαρύ. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να τα βρουν» είπε αρχικά.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει σίγουρα αποδείξεις

«Για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή. Έκανε τις δημόσιες σχέσεις πίσω από την πλάτη του και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε. Γιατί ο σκοπός ήταν να μπορέσει να τον πείσει να έχει τη διαχείριση» συνέχισε.

Ο Γιώργος δεν είναι όπως παλιά

Κλείνοντας, ο φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη είπε: «Ο Γιώργος δεν είναι όπως παλιά, αυτό μόνο μπορώ να σου πω. Του δημιουργήθηκε πέρυσι τεράστιο πρόβλημα. Το τελευταίο διάστημα, από τότε που δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, είχε πρόβλημα οικονομικό, για το οποίο δεν ευθύνεται αυτός. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ στενοχωρημένος. Χάθηκαν χρήματα και ήταν άνθρωπος δικός του».

*Δημοσιεύθηκε στην Ontime