Την όμορφη Πάφο θα επισκεφθεί το φετινό καλοκαίρι η Σακίρα, μαζί με τα παιδιά της και χωρίς τον Πικέ, αφού το ζευγάρι έχει χωρίσει. Η διάσημη Κολομβιανή ποπ τραγουδίστρια αγόρασε μια υπερπολυτελή βίλα στην Πάφο το 2019, στο κτιριακό συγκρότημα Cap St. Georges Beach Club Resort της εταιρείας Korantina Homes, όπου έχει γείτονες Ρώσους, Άγγλους και Γερμανούς που καταφθάνουν στο νησί με private jet, όπως και η ίδια. Στην εντυπωσιακή βίλα, η τραγουδίστρια, που λάτρεψε το μέρος, περνά χαλαρές στιγμές με τα παιδιά και τους φίλους της.

shakira_peyeia2

Όπως αναφέρουν πηγές, η ίδια μαγεύτηκε από τη συγκεκριμένη περιοχή της Πάφου και γι’ αυτό αποφάσισε να επενδύσει εκεί, καθώς εκτός από την εξαιρετική θέα και τις εξαιρετικές παροχές, το συγκρότημα παρέχει μέγιστη ασφάλεια και διακριτικότητα, κάτι που αναζητούσε η σταρ και ήταν από τους βασικούς λόγους ώστε να θέλει να προχωρήσει σε αγορά. Η διώροφη έπαυλη είναι χτισμένη σε έκταση 2.500 τ.μ., στην καρδιά του Ακάμα. Είναι λειτουργική, διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια -ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema-, τεράστιο σαλόνι, κάβα με κρασιά, τζακούζι, spa, θερμαινόμενη πισίνα και κήπους με μεγάλη εξωτερική πισίνα.

shakira-pafos-2

Έχει θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου, ενώ τα ηλιοβασιλέματα είναι μοναδικά και μαγευτικά με φόντο τη Γερόνησο. Στο πολυτελές resort, όπου βρίσκεται η έπαυλη της Σακίρα, υπάρχουν γυμναστήριο, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, χώροι για ποδηλασία, ιππασία, παιδότοποι, αλλά και το υπερπολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο Cap St. Goerges Hotel & Resort, το οποίο βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας κι εκεί μένουν αρκετοί φίλοι όσων έχουν αγοράσει βίλες.

shakira-pafos-5

Το πολυτελές τουριστικό θέρετρο βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Πάφου και συγκεκριμένα δίπλα από την είσοδο του Εθνικού Πάρκου του Ακάµα, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και τον αρχαιολογικό χώρο των Ρωµαίων, μακριά από το θόρυβο της πόλης και «βυθισµένο» στο γαλάζιο της θάλασσας, µε μαγευτική θέα στη Μεσόγειο. Είναι ένας πολυβραβευµένος προορισµός σε διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισµούς και αποτελείται από διακόσιες επαύλεις ιδιοκτησίας επώνυµων προσώπων µε διεθνή ακτινοβολία.

*Δημοσιεύθηκε στην Ontime