Την ιστορία πίσω από το παλιό σκάνδαλο με τον Σάκη Ρουβά, τον Λάκη Λαζόπουλο, το πολυτελές σκάφος, το διάσημο ψυχίατρο και τα ναρκωτικά θυμήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης στο τελευταίο επεισόδιό του «Στο Γηροκομείο», αποκαλύπτοντας τη δική του ιστορία πίσω από τη φράση «ήμουν κι εγώ στο κότερο», που κάποτε είχε γίνει σλόγκαν της εποχής.

«Πιάσανε το σκάφος. Ήταν ο Λαζόπουλος, ο Σάκης και κάτι πολίστες, φίλοι του Λάκη. Το σκάφος ήταν ενός φίλου μου ψυχιάτρου και είχε ναρκωτικά γιατί ήταν χρήστης. Ήταν μεγάλο σκάνδαλο, αλλά μια πολύ αστεία ιστορία. Όλο το καλοκαίρι βούιξε γιατί είχε ό,τι χρειαζόταν το σενάριο, ναρκωτικά, Ρουβά, Λαζόπουλο» είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

«Η πραγματική ιστορία είναι πάρα πολύ αστεία. Ήταν 10-20 γραμμάρια. Υπήρχαν δύο σκάφη, ολόιδια, το ένα ήταν του Λυμπέρη του εκδότη και το άλλο του Λυμπέρη του ψυχιάτρου. Το Λιμενικό και η αστυνομία έπεσαν πρώτα στου εκδότη. Είχαμε πάει στη Μύκονο να κάνουμε φωτογράφιση με τον Γαβαλά. Μας κυνήγαγαν όλοι για ένα άλλο σκάνδαλο, τη διαφήμιση με αναψυκτικό του Ρουβά, που ήταν γυμνός, στην Πλάκα. Μέχρι και στη Βουλή έγινε επερώτηση. Λέγανε: “Δεν θα πιω αναψυκτικό από το πράμα του Ρουβά”!» συνέχισε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Για να μη μας δουν με ελικόπτερα, μας είπε ο Λυμπέρης να μας μεταφέρει στη Μύκονο. Ο Σάκης δεν ήθελε να πάμε» είπε τέλος ο Ηλίας Ψινάκης.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime