Καλεσμένος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης 28/05/2024 ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε ακόμη - Στέλιος Κουδουνάρης: Αποκάλυψε τον λόγο που φοράει πάντα μαύρα (Βίντεο)


Στέλιος Κουδουνάρης: Εγώ παρατηρώ αλλά ποτέ με κριτική διάθεση

«Δεν κρίνω τι φοράνε οι άνθρωποι στην καθημερινότητα, παρατηρώ. Αν κάποιος δεν θέλει την γνώμη μου δεν μου πέφτει λόγος, εγώ παρατηρώ αλλά ποτέ με κριτική διάθεση» είπε αρχικά ο σχεδιαστής μόδας.



Μου ζητάνε τελείως αντίθετα ρούχα

Ερωτηθείς αν υπάρχει αλλαγή του τρόπου που ντύνονται οι άνθρωποι σήμερα απάντησε: «Παρατηρώ απελευθέρωση σε κάποιους άντρες και γυναίκες και κάποιους άλλους που είναι εγκλωβισμένοι σε στερεότυπα που τα καλλιεργούν και στα παιδιά τους. Όμως μου κάνει φοβερή εντύπωση, και το λέω με θετικό πρόσημο, που έρχονται κορίτσια στο κατάστημα με συγκεκριμένο σωματότυπο και λες ότι σε αυτή την γυναίκα πάει το τάδε ρούχο, και μου ζητάνε κάτι τελείως αντίθετο», είπε στη συνέχεια ο Στέλιος Κουδουνάρης.


Τώρα χαίρομαι που δεν τους άκουσα

«Η οικογένεια μου ασχολείται με τα ρούχα, είχαν άποψη για την ένδυση με την έννοια της επιχείρησης όχι ως δημιουργία. Μάλιστα περνούσε μια περίοδος κρίσης η ένδυση, όταν εγώ διάλεξα να ασχοληθώ με την μόδα κι υπήρχε στο μυαλό των δικών μου να κάνω ένα άλλο επάγγελμα πιο ασφαλές και κερδοφόρο. Οπότε στην αρχή είχαν κάπως αρνητική αντιμετώπιση, βεβαίως όταν κάποιος θέλει να κάνει κάτι κανείς δεν τον εμποδίζει. Τώρα είναι πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για εμένα και χαίρομαι που δεν τους άκουσα», τόνισε ο Στέλιος Κουδουνάρης.



Σαν άνθρωπος έχω "ανοίξει", είμαι πιο ευέλικτος

Στο πέρασμα του χρόνου ο πετυχημένος σχεδιαστής όπως είπε χαρακτηριστικά «έχει αλλάξει ο Στέλιος, έχει αλλάξει και ο Κουδουνάρης». Ενώ για τους στόχους στην δουλειά του είπε ότι έχουν μείνει οι ίδιοι και είναι πιο μεγάλοι. «Σαν άνθρωπος έχω "ανοίξει", είμαι πιο ευέλικτος και προσαρμοστικός», παραδέχθηκε.


Δεν ντρέπομαι καθόλου να δακρύσω και να ξεσπάσω

Αναφερόμενος στην τηλεοπτική του παρουσία στο ριάλιτι μόδας «My style Rocks» αποκάλυψε ότι, «με βλέπω μερικές φορές και λέω ”αχ Θεέ μου πάλι φωνάζω”».

«Εγώ γενικά κλαίω και ξεσπάω. Δεν ντρέπομαι καθόλου να δακρύσω και να ξεσπάσω. Πριν πολλά χρόνια έκλαψα γιατί ένας πελάτης με είχε κοροϊδέψει. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή αυτή, έκλαιγα κι ήθελα να τα παρατήσω όλα», δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής.


Kάποια στιγμή πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή η σχέση

Ενώ για το μέλλον του στο ριάλιτι μόδας σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Το αγαπάω και το λατρεύω, κάποια στιγμή όμως πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή η σχέση».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: