Στο θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στη Ναταλί Κάκκαβα και τον δήμαρχο του δήμου Σαρωνικού τις τελευταίες ημέρες, μετά και την απομάκρυνση της δημοσιογράφου από τα καθήκοντά της, αναφέρθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 29/05/2024 στην εκπομπή «Fay’s time».

Η Ναταλί Κάκκαβα κατηγορεί τον δήμου Σαρωνικού για συναισθηματική κακοποίηση, ενώ ο δήμαρχος, μέσω ανακοίνωσής του έκανε λόγο για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά από τη δημοσιογράφο.

Δείτε ακόμη - H Ναταλί Κάκκαβα "λύγισε" στον αέρα της εκπομπής: "Κάποιοι δεν με ήθελαν" (Βίντεο)

Ο Άγγελος Βουράκης ανέφερε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο, ο οποίος ωστόσο αρνείται να μιλήσει στους δημοσιογράφους. Ωστόσο, άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος του δήμου Σαρωνικού ανέφερε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ,


Δήμος Σαρωνικού: Δεν θα μπούμε σε δημόσια αντιπαράθεση με την Ναταλί Κάκκαβα

«Η δημοτική αρχή, κάνει αυτή την περίοδο σημαντικό έργο προς όφελος των πολιτών. Θέλουμε να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτή την προσπάθεια. Δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε τίποτα, ούτε να μπούμε σε κάποια δημόσια αντιπαράθεση. Ο δήμαρχος έχει τοποθετηθεί μέσω των ανακοινώσεών του και αρκεί αυτό.

Η κυρία Κάκκαβα γνωρίζει τα Μέσα Ενημέρωσης καλύτερα καθώς αυτή είναι η δουλειά της. Ενδιαφέρον όμως προκαλεί ότι, όποιες ενστάσεις - παράπονα προς τον Δήμο, ανέκυψαν μετά την ανακοίνωση για την παύση των αρμοδιοτήτων της».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: