Παρελθόν αποτελεί και επίσημα πλέον ο γάμος του Κώστα Δόξα με τη Μαρία Δεληθανάση.

Το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει και μια κόρη, βρέθηκε χθες 28/5 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για την εκδίκαση των αγωγών που είχαν καταθέσει εκατέρωθεν προκειμένου να πάρουν διαζύγιο, όπως και έγινε. Ο Κώστας Δόξας μάλιστα, σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα ανέφερε ότι ο γάμος τους έληξε και επίσημα σε καλό κλίμα σημειώνοντας ωστόσο πως θα ακολουθήσουν αρκετά δικαστήρια τα οποία έχουν να κάνουν με την κόρη τους.


«Η λέξη “δικαίωση” και “αθώωση” χρησιμοποιούνται συνήθως στα ποινικά δικαστήρια. Το συγκεκριμένο είναι αστικό δικαστήριο. Γίνανε εκατέρωθεν αγωγές για διαζύγιο και από τις δυο πλευρές, και τελικά αυτό που θέλαμε, να πάρουμε διαζύγιο, το καταφέραμε. Δεν υπάρχει δικαίωση. Λύθηκε ο γάμος και στις δικαστικές αίθουσες και λύθηκε και πάρα πολύ καλά.

Τα δικαστήρια είναι αρκετά πολλά ακόμα, και δυστυχώς έχουν να κάνουν με το παιδί μου, εγώ εκεί επικεντρώνομαι, μόνο στο παιδί… Το παιδί είναι το πιο σημαντικό και θα μας ενώνει για πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δόξας.

Από τη δική της πλευρά, η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση είπε: «Έγινε το πρώτο δικαστήριο για την αγωγή διαζυγίου της κυρίας Δεληθανάση και την αγωγή που είχε καταθέσει ο κύριος Δόξας από την πλευρά του. Βγήκε απόφαση, η οποία δικαίωνε την κυρία Δεληθανάση. Στη συνέχεια, ο κύριος Δόξας έκανε έφεση της απόφασης που δικαίωνε την κυρία Δεληθανάση κι εμείς κάναμε αντέφεση, η οποία για δεύτερη φορά δικαίωση την κυρία Δεληθανάση».