Η Ραμόνα Βλαντή στοχοποίησε τη Super Κική σε πρόσφατες δηλώσεις της, υποστηρίζοντας ότι η instagrammer της έστειλε απειλητικά μηνύματα.

Αφού η Super Κική είδε τι είπε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» για την ίδια, απάντησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Κική Λιτσάκη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είπε ότι δεν έχει στείλει μήνυμα στη Ραμόνα Βλαντή και τόνισε ότι την είχε αποκαλέσει «κακίστρω» με καλή διάθεση.

Πιο συγκεκριμένα, η Super Κική απάντησε στις δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή ως εξής: «Δεν της έχω στείλει! Σ' τα έδειξα και πριν τα μηνύματα της Ραμόνα. Είπα μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο της Κυριακής πόσο την εκτιμώ που είναι κακίστρω με όλη τη σημασία της λέξης, αλλά είναι αληθινή. Λέει και αυτή ό,τι θέλει. Δεν απέχει πάρα πολύ από το δικό μου τέτοιο, αλλά εντάξει και αυτή… Όποιον πάρει ο χάρος. Γιατί δεν κινήθηκε νομικά; Μήπως δεν ήταν απειλητικό το μήνυμα; Βγαίνουν και λένε απειλητικά μηνύματα και κανένα δεν είναι τελικά. Τις περιμένω τις μηνύσεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Συνήθως οι μηνύσεις δεν είναι για κάτι σοβαρό, είναι όλες ανούσιες. Έχω πάει στα δικαστήρια για πολύ σοβαρά πράγματα, για να αγχωθώ γι' αυτά».


Τι είπε η Ραμόνα Βλαντή


Μία μέρα πριν, η Ραμόνα Βλαντή είχε πει: «Ανεβάζει συνέχεια και προμοτάρει μαϊμού τσάντες. Έχουμε ξεφύγει εντελώς, όταν προμοτάρουμε κάτι παράνομο. Κάτι τέτοιο είχα γράψει με τη δική της εικόνα και μου έστειλε ένα μήνυμα και με απειλούσε, ότι “μη σε πιάσω εγώ στο στόμα μου” και κάτι τέτοια. Δεν θυμάμαι καν, είναι τόσο μακριά από μένα όλο αυτό, απλά το έκανα ένα screenshot σε περίπτωση που χρειαστεί».