Από την Αυστραλία επέστρεψε η Καίτη Γαρμπή μαζί με τον Διονύση και τον Δημήτρη Σχοινά, όπου βρέθηκαν για συναυλίες. Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν την αγαπημένη τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

«Μου έλειψε το J2US και ανυπομονώ να επιστρέψω. Τι να αποδείξουμε για τη σχέση μας με τον Διονύση; Έχουν περάσει 27 χρόνια και είμαστε μαζί. Δεν χρειάζεται να λέμε τίποτα. Η στάση ζωής μας όλα αυτά τα χρόνια τα λέει όλα. Ό,τι και να κάνει, ο Διονύσης είναι όμορφος», ανέφερε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

Η τραγουδίστρια σχολίασε και τη μεταμόρφωση του Χρήστου Μάστορα σε Στέλιο Καζαντζίδη για τις ανάγκες της ταινίας «Υπάρχω».

«Αυτό το παιδί (ο Χρήστος Μάστορας) το αγαπάνε όλοι. Είναι από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, είναι καταπληκτικός, είναι πανέμορφος, έχει μια συγκλονιστική φωνή, χωράει παντού. Θα το κάνει, πηγαίνει η φωνή του, θα τα πει ωραία τα τραγούδια του Καζαντζίδη και με τη βοήθεια του σκηνοθέτη θα γίνει τέλειο. Δεν μπορώ να τον φανταστώ ως Καζαντζίδη, αλλά λίγο που τον είδα με το μουστάκι, πιστεύω ότι θα τον φέρουν και θα μοιάζει. Από φωνή είναι σίγουρο ότι θα είναι καταπληκτικός», είπε η Καίτη Γαρμπή για τον Χρήστο Μάστορα.