«Θα φτάσουμε σε σημείο που θα σηκώσουμε τη Βλαχοπούλου από το μνήμα για να ζητήσει συγγνώμη από τη Σούζη. Η Σούζη και τρώει και ψεύδεται. Μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται και μερικά λέγονται και χαριτωμένα, με καμία κακή διάθεση», υπογράμμιζε πρόσφατα στo Μega και τη Σίσσυ Χρηστίδου ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αφορμή η επαναφορά του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», που έγινε στο Christmas Theater. «H τηλεόραση έχει τέτοια φοβικά σύνδρομα που δεν θα τολμούσε να αντέξει το “Τσαντίρι”», επισήμανε, εξηγώντας γιατί αυτό επέστρεψε από το «σανίδι» και όχι από το «κουτί».

Στη μία και μοναδική του, τώρα, παράσταση, στο Christmas Theater, ερωτώμενος για το ενδεχόμενο να επιστρέψει το «Αλ Τσαντίρι» στη μικρή οθόνη, αποκάλυψε: «Ετοιμάζω σειρά. Πρέπει να γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Από τον Οκτώβρη θα έχουμε πολύ καλά νέα». Ήταν από τις λίγες φορές που είδαμε κοντά του τον αδελφό του, Κώστα Λαζόπουλο: «Η σχέση μας δεν ήταν εύκολη, έχουμε σκοτωθεί πολλές φορές στη δουλειά, αλλά πάντα τα ξαναβρίσκουμε. Δεν σκέφτηκα ποτέ να χωρίσουν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι, δεν μπορώ να κάνω το “Τσαντίρι” χωρίς αυτόν. Έχω υποχρέωση στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1m19y9pri9d)



Λάκης Λαζόπουλος: Η συγκίνηση για την Καρυστιανού και το νούμερο για τον Κασσελάκη

Συγκινημένος, μιλώντας για τη θεατρική βερσιόν του «Αλ Τσαντίρι», τόνισε: «Το αφιερώνω στους εκλιπόντες. Στη μητέρα μου, στη γυναίκα μου και σε μια φίλη και συμφοιτήτρια που “έφυγε” την περίοδο του COVID».

Στη διάρκεια της παράστασης συγκλόνισε η Μαρία Καρυστιανού. Όταν ο καλλιτέχνης εστίασε στην τραγωδία των Τεμπών, ανέβηκε στη σκηνή μιλώντας για τον αγώνα των οικογενειών των 57 θυμάτων για απόδοση δικαιοσύνης, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται με παρατεταμένο χειροκρότημα. «Δεν έχω τίποτε άλλο να χάσω πια, μόνο να κερδίσω», είπε εμφατικά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1lz6j8ji2u9)


Από την κοφτερή γλώσσα του Λάκη -που τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να διαφημίσει το «Τσαντίρι» του, ήταν χείμαρρος- δεν ξέφυγε ο (ξεκάθαρα metrosexual, πέρα από δηλωμένος cοοl και gay) Στέφανος Κασσελάκης. «Είναι τελείως άλλη κατάσταση. Εκπροσωπεί το “american dream”, μοιάζει με τουρίστα που τα βλέπει όλα καινούργια».

Η δε επική του ατάκα σχετικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «πιστεύω ότι οποιοσδήποτε κάθεται σε μία ουρά και περιμένει, κάποια στιγμή θα φτάσει στο ταμείο. Στην Ελλάδα είναι να μπεις εκεί και κάθεσαι και περιμένεις», αναπόφευκτα έγινε viral.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1lyc56skgsh)



«Και ο Γιωργάκης Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός κανείς δεν το πίστευε», υποστήριξε. Και συζητήθηκε ξανά. Απ’ όλους - σε καλλιτεχνικά και πολιτικά πηγαδάκια, και όχι μόνο.