O Ηλίας Γκότσης μίλησε για τη γυμναστική, το «Survivor» και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Αρχικά, για την περίοδο που διανύει τώρα στη ζωή του απάντησε: «Νομίζω ότι ακούγεται λίγο τετριμμένο, αλλά ό,τι σε κάνει χαρούμενο πραγματικά δεν σε κουράζει».

Ηλίας Γκότσης για το "Survivor": Τώρα, δεν ξέρω αν θα ξαναέμπαινα

«Εμένα μου αρέσει ό,τι έχει να κάνει με σπορ. Τώρα, δεν ξέρω αν θα ξαναέμπαινα στη διαδικασία του ριάλιτι... Είναι λογικό και πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν πράγματα, γιατί νομίζω ότι ο κόσμος έχει χάσει την επαφή με το ριάλιτι δυστυχώς. Θεωρώ ότι (το Survivor) είναι από τα πιο ποιοτικά και με ενδιαφέρον. Αλλά ο κόσμος κάπου το έχασε ή το έχασαν κάπου οι άνθρωποι που το κάνουν με τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

Η τηλεόραση έχει ανάγκη νέα πρόσωπα 

Επίσης, για το ενδεχόμενο να αναλάβει τη θέση παρουσιαστή ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Ηλίας Γκότσης είπε: «Μακάρι να πάρουν νέα πρόσωπα, γιατί δεν είναι ότι οι παλιοί δεν είναι καλοί ή δεν αξίζουν, αλλά νομίζω ότι η τηλεόραση το έχει ανάγκη και φαίνεται και από την πτώση της. Δεν έχω δει κανέναν στον ρόλο αυτόν. Θα κριθούν μέσα από τη δουλειά τους. Τώρα, από εκεί και πέρα νομίζω ότι ο Ντάνος είναι σήμα κατατεθέν για το παιχνίδι επιβίωσης, ο κόσμος τον ζητάει, τον ήθελε».

Νομίζω ότι όλα αυτά γίνονται λίγο και για το σόου

Για τη διαμάχη Τριαντάφυλλου και Χρήστου Δάντη, ο πρώην παίκτης του «Survivor» σημείωσε: «Αν παρακολουθούσα όλα αυτά τα beef, προφανώς δεν θα μπορούσα να κάνω τόσα πολλά πράγματα στη ζωή μου. Οπότε προτιμώ να κάνω πράγματα και να ασχολούμαι με εμένα, παρά να παρακολουθώ. Νομίζω ότι όταν ανοίγεις την τηλεόραση, είναι λες και μπαίνεις σε χρονοκάψουλα βλέπεις τα ίδια και τα ίδια, τσακωμοί κ.λπ. Νομίζω ότι όλα αυτά γίνονται λίγο και για το σόου».

Η τηλεόραση δεν μπορεί να μου προσφέρει κάτι

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση, ο Ηλίας Γκότσης δήλωσε: «Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση γιατί δεν νομίζω ότι μπορεί να μου προσφέρει κάτι. Ξέρω ότι θα πάω σε μια θέση που θα κάνω απλά τη "γλάστρα" και δεν θα έχω λόγο. Δεν θα ξαναέκανα gossip γιατί έχω χάσει την επαφή…».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: