Ο Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Youtuber Zoe Pre με αφορμή την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Ο πολιτικός απάντησε στο αν τον ενοχλεί που απασχολεί τα ΜΜΕ με την προσωπική ζωή του, καθώς πριν από λίγους μήνες ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τη Δήμητρα Ματσούκα.


Παντρεύτηκα τη Δήμητρα Ματσούκα, είμαστε μαζί τόσα χρόνια

«Η προσωπική ζωή μου δεν είναι κάτι που απασχολεί πολύ τα Μέσα Ενημέρωσης και προσπαθώ να μη δίνω λαβές για να συμβαίνει αυτό. Λογικό είναι, όμως. Παντρεύτηκα τη Δήμητρα Ματσούκα, είμαστε μαζί τόσα χρόνια», ανέφερε ο Πέτρος Κόκκαλης.

«Την τοπ Ελληνίδα γυναικάρα δηλαδή», τόνισε τότε η Zoe Pre, με τον Πέτρο Κόκκαλη να απαντάει και να γελάει: «Να είστε καλά».


Είναι δικαίωμα του πολίτη και ευθύνη να σε κρίνει

«Δεν μου αρέσει η δημοσιότητα και αυτό το ξέρει ο κόσμος από την εποχή που ήμουν στον Ολυμπιακό. Όταν είσαι στην πολιτική είναι δικαίωμα του πολίτη και ευθύνη να σε κρίνει. Όχι μόνο δεν το επιζητώ, δεν το έχω ανάγκη, αλλά δεν το θέλω κιόλας. Μου αρέσει να περπατάω στον δρόμο και να μην ξέρουν ποιος είμαι. Πολλοί άνθρωποι γουστάρουν τη δημοσιότητα», συμπλήρωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί μετά το 57:00":

Δεν έχω ψηφίσει ποτέ δεξιά | ΚΡΙΜΑ #122 ft. Πέτρος Κόκκαλης