Τα δημοσιεύματα θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να τραβούν για ακόμα μία φορά χωριστούς δρόμους αλλά η λατίνα τραγουδίστρια δεν είναι έτοιμη να τα παρατήσει.

Η προσπάθεια της Τζένιφερ Λόπεζ στα 54 της να διατηρήσει την καριέρα της ως τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός, της στοιχίζει ακριβά, γράφει η «Daily Mail».

Ακόμη κι αν ο γάμος της με τον Μπεν Άφλεκ δείχνει να διαλύεται, φαίνεται ότι η Τζένιφερ Λόπεζ αρνείται να το βάλει κάτω.

Δημοσιεύματα τούς θέλουν να ζουν χωριστά στο Λος Άντζελες, αν και αμφότεροι φορούν τις βέρες τους.

Ο Μπεν Άφλεκ λέγεται ότι μετακόμισε σε ένα σπίτι στο Brentwood στις αρχές του μήνα, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ παρέμεινε στο «σπίτι των ονείρων» τους, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Bel Air, μαζί με τα παιδιά τους.

1-jennifer-lopez-ben-aflec-2


Όλες οι πληροφορίες για τον γάμο Λόπεζ – Άφλεκ

Πριν από τρεις εβδομάδες, η Τζένιφερ Λόπεζ περπάτησε μόνη της στο κόκκινο χαλί του Met Gala βάζοντας φωτιές στις φήμες περί χωρισμού καθώς ο ηθοποιός συνήθιζε μέχρι πρότινος να την συνοδεύει στις δημόσιες εκδηλώσεις.

Ορισμένες πηγές δήλωσαν ότι ο Μπεν Άφλεκ έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει τον διετή γάμο τους, έχοντας «έρθει στα συγκαλά του», και ότι η απόφασή του να αναζωπυρώσει το παλιό τους ειδύλλιο και να την παντρευτεί στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 ήταν απλά ένα «απωθημένο».

Άλλοι λένε ότι το ζευγάρι δουλεύει μαζί πάνω στα προβλήματά του και παραμένει αισιόδοξο, ενώ σίγουρα προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους.

Την περασμένη εβδομάδα, το ζευγάρι παρακολούθησε μια σχολική παράσταση με πρωταγωνιστή το παιδί του Μπεν Άφλεκ, τον 15χρονο Φιν, από τον προηγούμενο γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Ο Φιν και το παιδί της Τζένιφερ Λόπεζ, η Έμα, 13 ετών, λέγεται ότι είναι πολύ κοντά.

«Αν το μόνο που χρειάζεται είναι δουλειά, τότε να είστε σίγουροι ότι η Λόπεζ θα τα καταφέρει», λέει ένας από τους φίλους της στο Λος Άντζελες.

«Έχει χαρίσει στον εαυτό της στην ερωτική της ιστορία με τον Μπεν και δεν θα την εγκαταλείψει χωρίς μάχη. Απ’ ό,τι ακούω, υπάρχει ακόμα πολλή αγάπη, οπότε πρέπει να υπάρχει ελπίδα».

1-jennifer-lopez-and-ben-affleck-3


Επισήμως, κανένα από τα δύο μέρη δεν έχει σχολιάσει τις «εικασίες» σχετικά με τον γάμο τους.

Όταν ρωτήθηκε ευθέως από δημοσιογράφο, η Τζένιφερ Λόπεζ αρνήθηκε να απαντήσει ενώ λίγες μέρες απαγορεύτηκαν στους δημοσιογράφους όλες οι ερωτήσεις για τα προσωπικά της.

1-jenniferlopez_benaffleck-4