Ta 50 χρόνια τους γιόρτασε η αγαπημένη οικογένεια Γεωργουλή μαζί με καλούς φίλους, συνεργάτες, πλήθος προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, που έσπευσαν να ευχηθούν, καθώς και o Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος τους συνεχάρη για τη συνεχή λειτουργία και τη διαρκή ανάπτυξη της εταιρείας τους.

Παράλληλα, πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι ανάμεσα τους η Φαίη Σκορδά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και άλλοι, περιηγήθηκαν στο εντυπωσιακό showroom και γνώρισαν το brand με τα ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα, ενώ το εκρηκτικό dj set της Μάγκυς Χαραλαμπίδου απογείωσε τη βραδιά, μαζί με το live act του saxophonist Τομ Γιαννακόπουλου. Την τούρτα των 50 χρόνων έσβησε ο CEO και ιδρυτής της «Georgoulis S.A» Γιώργος Γεωργουλής, ενώ συγκίνησε ο λόγος του και ο λόγος των δύο του παιδιών και συνεχιστών της εταιρείας Φοίβου και Έκτορα Γεωργουλή.

georgoulis-moda__10_
georgoulis-moda__11_
georgoulis-moda__12_
georgoulis-moda__13_
georgoulis-moda__1_
Ανδρέας Κονδύλης (Δήμαρχος Αλίμου) - Φοίβος Γεωργουλής - Φαίη Σκορδά - Γιώργος Γεωργουλής - Λένα Γεωργουλή - Έκτορας Γεωργουλής
georgoulis-moda__2_
georgoulis-moda__3_
georgoulis-moda__4_
georgoulis-moda__5_
georgoulis-moda__6_
georgoulis-moda__7_
georgoulis-moda__8_
georgoulis-moda__9_