Ο Νικηφόρος, ένας σπουδαίος ερμηνευτής του λαϊκού τραγουδιού, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής και της διαδρομής του, στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα «Promise», που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 31 Μαΐου αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+.

Το νέο ΑΝΤ1+ Original «Promise», παραγωγής ANTENNA Studios, ξετυλίγει, για πρώτη φορά, τη ζωή και τη διαδρομή του Νικηφόρου, από το ξεκίνημά του στην Πρέβεζα, τα σχολικά συγκροτήματα και τα φοιτητικά χρόνια στην Πάτρα, μέχρι τη συμμετοχή του στο X-Factor και τις πολυπλατινένιες επιτυχίες, που δικαιωματικά τον έχουν καταστήσει ως τον πιο ερωτικό καλλιτέχνη της γενιάς του.

Το docu-special, «Promise» είναι ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ- αφιέρωμα, που αιχμαλωτίζει την ανεξάντλητη ενέργεια του Νικηφόρου, τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής, αλλά και αναμνήσεις, τρυφερότητα, εναλλαγές συναισθημάτων μέσα από συνεντεύξεις, αδημοσίευτα υλικά, αλλά και ξεναγώντας μας στα «δικά» του μέρη.


nikiforos











Σε μια διαδρομή ζωής και επιτυχιών ο αγαπημένος καλλιτέχνης, με διάθεση εξομολόγησης αλλά και αυτοκριτικής, εμφανίζεται όπως δεν τον έχουμε δει ποτέ ξανά. Στο «Promise» εμφανίζεται και ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς, στον οποίο ο Νικηφόρος αναφέρεται με θαυμασμό και αποκαλύπτει ότι το παιδικό του όνειρο, να συνυπάρξει στην ίδια σκηνή μαζί του, έγινε πραγματικότητα, αλλά και ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας.

O Νικηφόρος μάς «υπόσχεται» να ζήσουμε μοναδικές στιγμές μαζί του, στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ «Promise» που έρχεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+.

Νικηφόρος - Promise || Αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+