Η Μαρία Σολωμού υποδέχεται κάθε εβδομάδα ξεχωριστούς καλεσμένους στη νέα διαδικτυακή εκπομπή της στο Youtube. Στο νέο επεισόδιο, η γνωστή ηθοποιός κάλεσε τον πρώην σύντροφό της και υποψήφιο ευρωβουλευτή Μάριο Αθανασίου, σε μια ιδιαίτερη συζήτηση.

Το πρώην ζευγάρι, το οποίο έχει μαζί έναν γιο τον Αλέξανδρο και διατηρεί άψογες σχέσεις μετά τον χωρισμό, μίλησαν για πολλά, όπως και για τους λόγους που δεν ήθελαν να συνεργαστούν μαζί σε κάποιο τηλεοπτικό σίριαλ.


Μαρία Σολωμού: Οι συζητήσεις μας δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας

«Δεν θα την πω συνέντευξη γιατί θα γελάσει ο κόσμος, θα γελάσουν οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές. Εγώ κάνω κουβέντες, κάνω συζητήσεις. Όπως γνωρίζουμε εμείς οι δύο, οι συζητήσεις μας δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας», ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.


Μάριος Αθανασίου: Αυτή την ερώτηση θέλω να μου κάνεις

«Να με ρωτήσεις αυτό που ρωτάνε όλοι και με εκνευρίζει. Έχουμε χωρίσει 16 χρόνια και με ρωτάνε πώς είναι οι σχέσεις μας. Αυτή την ερώτηση θέλω να μου κάνεις, αν δεν την κάνεις εσύ… 16 χρόνια ρωτάς το ίδιο πράγμα; Δεν είναι γελοίο; Την ίδια απάντηση θα πάρεις», είπε με τη σειρά του ο Μάριος Αθανασίου.

Όσον αφορά στον λόγο που οι δυο τους δεν συνεργάζονταν σε σίριαλ μέχρι το «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» στον ΑΝΤ1, ο ηθοποιός απάντησε: «Είχα κόμπλεξ να δουλεύω μαζί σου».

Αν εκλεγείς, θα σου έρθω στις Βρυξέλλες

«Θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου. Αν εκλεγείς, θα πάρω μια βαλίτσα και θα σου έρθω στις Βρυξέλλες. Ιδανικά θα ήθελα να αλλάξω τα πάντα, εκτός από το παιδί», είπε επίσης η Μαρία Σολωμού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ | ΜΑΡΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ powered by betsson | Ep.5