Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου συνάντησαν το βράδυ της Πέμπτης 30/05/2024 οι τηλεοπτικές κάμερες σε νέα βραδινή του έξοδο.

Ο Δημήτρη Αλεξάνδρου στις δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στον γιο του και τον ρόλο του ως μπαμπάς, ενώ σχολίασε και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη, για κάποιες ακριβές αγορές που έκανε.

Δείτε ακόμη - Ιωάννα Τούνη: Απαντά για τις πανάκριβες αγορές - "Δεν ευθύνομαι που δεν έχεις χρήματα να πας σούπερ μάρκετ" (Βίντεο)


0h6a2226

Δημήτρης Αλεξάνδρου: "Έχουμε το παιδί μας παντού μαζί"

«Κι εγώ και η Ιωάννα είμαστε πάρα πολύ ενεργοί γονείς. Έχουμε το παιδί μας παντού μαζί. Στην αρχή τα έβλεπα όλα επικίνδυνα και ότι μπορεί να κάνουν κακό στο παιδί μου. Δεν ξέρω πως οι γονείς μας ήταν σε όλα τόσο κουλ. Μου πήρε καιρό να το διαχειριστώ. Τώρα, τι είναι σωστό και τι λάθος, ποιες αρχές είναι σωστές και ποιες όχι, είναι κάτι που θα φανεί στο τέλος», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Δεν συμφωνώ 100% με όλα όσα δείχνει η Ιωάννα και καταλαβαίνω και τον κόσμο. Όλα θέλουν ένα μέτρο»


Όλα θέλουν ένα μέτρο

«Δεν συμφωνώ 100% με όλα όσα δείχνει η Ιωάννα και καταλαβαίνω και τον κόσμο. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Από την άλλη, όταν έχεις μάθει την Ιωάννα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους οτιδήποτε κάνει, δεν μπορεί ξαφνικά να δείξει κάτι άλλο. Της έχω πει κάποιες φορές να μη δείξει κάτι, αλλά νομίζω είναι κακό αυτό γιατί όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο έτσι και μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία να τον αλλάξεις, και αυτός περνάει δύσκολα και εσύ», είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: