Έξαλλη εμφανίζεται η Αναστασία Γιούσεφ σε σειρά από βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, καταγγέλλοντας ότι την τράβηξαν φωτογραφίες εν αγνοία της, την ώρα που άλλαζε ρούχα σε μαγαζί που εργαζόταν.

*Διαβάστε εδώ: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε για την Ιωάννα Τούνη – "Κατάφερε από το μείον να ανέβει πάνω"

Συγκεκριμένα, η γνωστή χορεύτρια εξηγεί ότι έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες της από κάμερα ασφαλείας αποθήκης μαγαζιού, όπου η ίδια είχε βρεθεί, προκειμένου να αλλάξει ρούχα, πριν ανέβει να χορέψει στη σκηνή.

Η ίδια τονίζει ότι αδυνατεί να θυμηθεί το μαγαζί από το οποίο διέρρευσαν οι εν λόγω εικόνες και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί της.

@anastasiagiousefofficial

Ξεφτιλες Τουλαχιστον!Ντροπή τους😡!#fy #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος - Anastasia Giousef


Αναστασία Γιούσεφ: Απευθύνθηκε σε δικηγόρο για τη διαρροή ακατάλληλων φωτογραφιών της

Όπως εξηγεί η Αναστασία Γιούσεφ, η ίδια έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο για την υπόθεση και ξεκαθαρίζει ότι «έχω δει πολλά, αλλά αυτό παραπάει», ενώ καλεί τον άνθρωπο που δημοσίευσε τις εικόνες να τις «κατεβάσει» από το διαδίκτυο.

«Αναρωτιέμαι, δηλαδή, αν τύχαινε να ήμουν γυρισμένη από την μπροστά μεριά, και όχι με την πλάτη, αυτός ο άνθρωπος θα με έβγαζε στο ίντερνετ γυμνή; Πάμε καλά; Αυτό είναι βία», σημειώνει η ίδια, προσθέτοντας ότι «πρέπει να σταματήσει η εκμετάλλευση των γυναικών».

«Αν κάποιος αναγνωρίσει αυτή την αποθήκη, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα. Παρακαλώ για γυναικεία αλληλεγγύη, να σταματήσει αυτό το πράγμα», καταγράφεται να λέει η Αναστασία Γιούσεφ, συμπληρώνοντας ότι αυτό που της συνέβη είναι «ό,τι χειρότερο μπορούν να κάνουν σε έναν άνθρωπο».



Σε τρίτο σχετικό βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο TikTok, η Αναστασία Γιούσεφ ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους πως, μετά από επικοινωνία με τον δικηγόρο της, βρίσκεται πολύ κοντά στο να εντοπίσει τους ανθρώπους που διέρρευσαν τις ακατάλληλες φωτογραφίες της.

«Πρόσεχε και σου έρχεται εσένα που το “ανέβασες”, και θα τιμωρηθεί», διαμηνύει η Αναστασία Γιούσεφ.