Ο Λευτέρης Ελευθερίου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην υποκριτική ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά τις κατηγορίες που έχει αντιμετωπίσει, μεταξύ άλλων, για κακοποίηση και απόπειρα βιασμού.


Λευτέρης Ελευθερίου: Μακάρι να επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης και να δουλέψει ξανά

Όπως είπε ο ηθοποιός στο «Super Κατερίνα», ελπίζει να ξαναδεί τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο. «Μακάρι να επιστρέψει και να δουλέψει ξανά. Ήταν πολύ ταλαντούχος άνθρωπος», δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

«Οι άνθρωποι αυτοί που κατηγορήθηκαν, είχαν πιο πολλά χρόνια από εμένα στο θέατρο»

«Εννοείται ότι μπορεί να αλλάξουν οι απόψεις μας και να ανακαλύψεις ότι μπορείς να κάνεις παρέα ή να συνεργαστείς με κάποιον άνθρωπο. Οι άνθρωποι αυτοί που κατηγορήθηκαν, είχαν πιο πολλά χρόνια από εμένα στο θέατρο. Δεν ξέρω αν είχα δίκιο ή άδικο, κοιτώ το συναίσθημά μου αν δυσκολεύομαι. Δεν είναι ότι είμαι εγώ σωστός», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Πρέπει να έχουμε κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή μας

Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε ότι είναι σημαντικό για εκείνον να υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες για έναν άνθρωπο. «Θέλω για κάθε άνθρωπο να πηγαίνει και να σταδιοδρομεί και να έχει κι άλλες ευκαιρίες αν αισθανθεί ότι χάθηκαν. Πιστεύω ότι πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή μας γιατί οι άνθρωποι που είναι δημόσια πρόσωπα την πληρώνουν περισσότερο γιατί είναι στα βλέμματα του κόσμου», δήλωσε τέλος ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: