Στο Wellington College βρέθηκε η οικογένεια του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ όπου φοιτά ο μικρότερος γιος τους, Αριστείδης – Σταύρος.

Ο 16χρονος ολοκληρώνει τη σχολική χρονιά στο κολέγιο με μια επετειακή εκδήλωση που αποκαλείται Speech Dey, κατά τη διάρκεια της οποίας οι οικότροφοι έχουν την ευκαιρία να «επιδείξουν» τα ταλέντα τους και να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναζητούν υποσχόμενους νέους και νέες σε όλους τους τομείς.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι συγγενείς τους. Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος.

Γλίξμπουργκ με τα μεγαλύτερα παιδιά τους, Μαρία Ολυμπία και Κωνσταντίνο Αλέξιο φωτογραφήθηκαν στους κήπους του κολεγίου.


Οι στιλάτες εμφανίσεις


Η Μαρί Σαντάλ και η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ ήταν ιδιαίτερα στιλάτες και επέλεξαν να φορέσουν casual μίντι φορέματα με άνετα παπούτσια.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρί Σαντάλ  επέλεξε ένα denim μίντι φόρεμα Gabriela Hearst και το συνδύασε με άνετες εσπαντρίγιες. Το τζιν φόρεμα είχε φουσκωτά μανίκια και φιόγκο στη μέση, που προτίμησε να το δέσει μπροστά παρά πίσω.

Από την πλευρά της, η Μαρία Ολυμπία επέλεξε ένα πιο τολμηρό φόρεμα από Réalisation Par με λαιμόκοψη και γυμνούς ώμους. Από σατέν ύφασμα και με πουά στάμπα το συνδύασε με μπαλαρίνες Miu Miu και πουλόβερ σε περίπτωση που κρυώσει.