Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ σε μία σπάνια κοινή εμφάνισή τους, μετά από μία εβδομάδα κι ενώ φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να οδεύουν προς το διαζύγιο, βρέθηκαν στην τελετή αποφοίτησης από το σχολείο της 18χρονης κόρης του στάρ του Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε τη στιγμή που κατευθύνεται προς το σπίτι της πρώην συζύγου του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η διάθεσή τους παρά γιορτινή και χαρούμενη ήταν, δίοντας νέα τροφή στα σενάρια διαζυγίου.

Η JLo με κατεβασμένο το κεφάλι, φορώντας γυαλιά ηλίου και τα μαλλιά της να καλύπτουν το πρόσωπό της, βαδίζει δίπλα στον επίσης αγέλαστο και σοβαρό «σύζυγό» της, ο οποίος κουβαλούσε ένα καλάθι δώρου.


affleck-lopez


Στην οικογενειακή συνάθροιση, εκτός από την πρώην σύζυγο του Μπεν Άφλεκ, παρούσα ήταν και η μητέρα του.

Οι εντάσεις στη σχέση του ζευγαριού φαίνεται να έχουν κορυφωθεί όταν η Λατίνα σταρ γύρισε το ντοκιμαντέρ της, The Greatest Love Story Never Told, το οποίο παρέσυρε τους θαυμαστές στην ιδιωτική της ζωή με τον Ben, κάτι που ο ηθοποιός δεν είδε με πολύ καλό μάτι.

Το άγχος του ντοκιμαντέρ και της περιοδείας της JLo είχε επίσης μια άλλη σημαντική συνέπεια στη σχέση τους

Ο Μπεν μετακόμισε από την έπαυλη των 47 εκατομμυρίων δολαρίων που μοιράζεται με τη σύζυγό του στο Λος Άντζελες «πριν από αρκετές εβδομάδες», ισχυρίστηκε μία πηγή.

«Άρχισαν να έχουν προβλήματα πριν από λίγους μήνες, καθώς η Jen είχε αρχίσει να αυξάνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να προετοιμάζεται για την περιοδεία της», αποκάλυψε η ίδια πηγή.

Ένας άλλος φίλος του ζευγαριού είπε ότι μετά βίας έβλεπαν ο ένας τον άλλον και ότι το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο, αν και κάποιοι πιστεύουν πως «ποτέ δεν θα σταματήσουν να αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει και δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαρκέσει».