Η Νεφέλη Μεγκ έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που είχε πάρει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και στη συνεργασία της με την Ελίνα Παπίλα στην εκπομπή «Είμαστε μαζί».

*Διαβάστε εδώ: Μπάμπης Στόκας: "Η ανυπακοή είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου" - Τι είπε για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», η YouTuber αρχικά, αναφέρθηκε στο βίντεο με τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Fipster.

«Δεν είδα το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Fipster. Δεν θα το έβλεπα, δεν θέλω να χάσω τον χρόνο μου. Προεκλογικά, πρέπει να πηγαίνεις κάπου να δίνεις πολιτικό στίγμα. Τα lifestyle τα κάνεις, όταν δεν είναι περίοδος εκλογών. Είχα μιλήσει με τον υπεύθυνο Τύπου του για συνέντευξη, μου είπαν "με χαρά" και μετά ghosting», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά στο τηλεοπτικό γυαλί, η Νεφέλη Μεγκ δήλωσε: «Δεν μου πάει η τηλεόραση. Θα έκανα ένα πολιτικό talk show, αυτό που θέλω!».


«Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς μια επιτυχία, δικό σου πρόβλημα»

Τέλος, μίλησε για την εκπομπή «Είμαστε μαζί», από την οποία και πέρασε, δίπλα στην Ελίνα Παπίλα, αλλά και τους πρώην συνεργάτες της.

«Μιλάω με τον Ανδρέα Λάγιο και τον Αντώνη Βλοντάκη πού και πού. Με την Ελίνα όχι, φαινόταν το πράγμα από την αρχή, ήταν κακό κλίμα. Ξεκινούσε διαφορετικά και κάθε εβδομάδα ήταν διαφορετική εκπομπή. Μετά τη συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάποιοι εκεί μέσα δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν το σοκ ότι την έκανε κάποιος άλλος. Έβγαλε λίγο περίεργα vibes. Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς μια επιτυχία, δικό σου πρόβλημα», είπε κλείνοντας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1pf8jgfaxdd)