H Modern Cinderella πήρε το όνοµά της όταν φόρεσε ένα φόρεµα που την έκανε να µοιάζει µε τη Σταχτοπούτα του κλασικού παραµυθιού, αλλά µε tattoo. Εκείνη τη στιγµή γεννήθηκε µια πολύ επιτυχηµένη YouTuber, TikΤoker και infl uencer, µε 286.000 ακολούθους στο Instagram. Αν και µόλις 23 ετών, η Μαρία, µε πρότυπο τη µαµά της, που τη µεγάλωσε µόνη της, είναι και η ίδια µητέρα ενός αγοριού 2 ετών.

Πριν από λίγες ηµέρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασµό στο Ιnstagram µια φωτογραφία µαζί µε την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.



Στο «Secret» µίλησε για την εκτίµηση που τρέφει στη Ζωή, την πολιτική, τη µητρότητα και τον σύντροφό της.

Σε είδαµε σε φωτογραφία µε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πες µας πώς έγινε.

Την είδα στο αεροδρόµιο της Θεσσαλονίκης. ∆εν έχω ζητήσει ποτέ από κανέναν να βγάλουµε µαζί φωτογραφία. Εχω δει τραγουδιστές, άλλους πολιτικούς, αλλά δεν έχω ζητήσει ποτέ να φωτογραφηθώ µε κάποιον από αυτούς. Ηθελα µε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Την πλησίασα και της ζήτησα να φωτογραφηθούµε.

Τι είναι αυτό που σε έκανε να θέλεις να φωτογραφηθείτε;

Μου αρέσει πολύ ο λόγος της. Μου αρέσει ο τρόπος µε τον οποίο τοποθετείται σε διάφορα θέµατα της πολιτικής επικαιρότητας. Εχει πάρει ισχυρή θέση για το δυστύχηµα στα Τέµπη. Ενα θέµα για το οποίο αρκετοί πολιτικοί αδιαφόρησαν. Την είχα απέναντί µου και δεν αντιστάθηκα στο να της µιλήσω και να της ζητήσω µια φωτογραφία

Πώς σε αντιµετώπισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Ηταν πολύ θετική. Ενδιαφέρθηκε να µάθει το όνοµά µου και µε τι ασχολούµαι. Ανέβασα µαζί της τη φωτογραφία, µε έκανε και follow στο Ιnstagram.

Θα την ψηφίσεις;

Ναι, µάλλον θα την ψηφίσω
.
Ποια είναι η άποψή σου για τον Στέφανο Κασσελάκη;

∆εν έχω παρακολουθήσει τις απόψεις του Στέφανου Κασσελάκη. Παρ’ όλα αυτά, είναι µια χαρά, έχει ενεργό ρόλο στην πολιτική ζωή. Ωστόσο, δεν έχω παρακολουθήσει τις οµιλίες του. Βλέπω µόνο ό,τι µου βγαίνει στο ΤikΤok. ∆εν βλέπω τηλεόραση και ειδήσεις. Η ενηµέρωσή µου είναι αποκλειστικά από το ΤikΤok.

Ο πρωθυπουργός έχει λογαριασµό στο ΤikΤok, που γίνεται viral. Τον παρακολουθείς;

Οχι, καθόλου.

Ποιες δυσκολίες έχεις αντιµετωπίσει στη ζωή σου;

Η απόφασή µου να µετακοµίσω στην Αθήνα µαζί µε το παιδί µου. Εφυγα από τη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχω καµία στήριξη εδώ. Ούτε τους γονείς µου ούτε γνωστούς ούτε σπίτι ούτε χρήµατα. ∆εν είχα κανέναν να προσέχει το παιδί µου. Εγώ είχα πολλά γυρίσµατα, διότι ασχολούµαι µε τα social media. Επαιρνα το παιδί µου µαζί είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, όλη την εβδοµάδα. Ταλαιπωρούσα το µωρό κυρίως, δεν µε ένοιαζε για µένα. ∆εν ήθελα να το βλέπω να κουράζεται στα παρασκήνια, µε τα φώτα. Με τα πρώτα χρήµατα προσέλαβα µια νταντά για να προσέχει το παιδί όσο εγώ δουλεύω.

Ο πατέρας του παιδιού σου είναι τράπερ, ο Ricta, που βρίσκεται στη φυλακή. Πώς είναι οι σχέσεις σας;

Τέλεια. Τον επισκέπτοµαι κάθε εβδοµάδα.

Με ποια κατηγορία βρίσκεται στη φυλακή ο σύντροφός σου;

Εγινε µια παρεξήγηση µε κάποιον, λέγεται ότι είναι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε µια διαφωνία µεταξύ τους, διαπληκτισµός, έκανε µία κίνηση ο ∆ηµήτρης (Ricta) και από το χτύπηµα ενός άλλου ατόµου έπεσε κάτω. Αναφέρεται µέσα στη δικογραφία, υπάρχουν και µαρτυρίες που το βεβαιώνουν. Αυτό το στοιχείο δεν έχει προβληθεί από καµιά ενηµερωτική εκποµπή ή δελτίο ειδήσεων. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας! Για όνοµα του Θεού! Τέλος πάντων, έτσι έχει η υπόθεση, για την οποία φυσικά θα αποφανθεί η ∆ικαιοσύνη. Εξάλλου έχει πέσει η κατηγορία. Ωστόσο, µέχρι να γίνει η δίκη, βρίσκεται προφυλακισµένος.

Ποιο είναι το όνειρό σου;

Να έχω ένα δικό µου σπίτι σε ένα ήσυχο µέρος, να έχω τις δουλειές µου, να είναι ο γιος µου υγιής και η οικογένειά µου ενωµένη.

Αν σου πρότεινε κάποιο κόµµα να πολιτευτείς, θα δεχόσουν;

Οχι, ο καθένας στον τοµέα του. Εγώ δεν γνωρίζω από πολιτική. Να πάω να µιλάω χωρίς να έχω γνώσεις για τα θέµατα; Βλέπω κάποιους, επειδή έχουν followers, να µπαίνουν στην πολιτική χωρίς να έχουν τις κατάλληλες γνώσεις καν. Το βρίσκω αχρείαστο





*Δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά