Αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης είναι ο ράπερ Κάνιε Γουέστ, με την καταγγελία να έρχεται από την πρώην προσωπική του βοηθό, Λόρεν Πισιότα.

Η 35χρονη ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον Κάνιε Γουέστ τον Ιούλιο του 2021, όταν εκείνος ετοιμαζόταν να λανσάρει τα νέα προϊόντα της εταιρείας του Yeezy. Μάλιστα, συνεργάστηκαν και σε τρία τραγούδια στον δίσκο του «Donda».



Στην αγωγή της η Λόρεν Πισιότα δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι παράλληλα με τη συνεργασία της με τον ράπερ, κέρδιζε περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια από το OnlyFans, μέχρι που ο 46χρονος της ζήτησε να διαγράψει τον λογαριασμό της το 2022.

Σε αντάλλαγμα, φέρεται να αύξησε τον μισθό της στα 2 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο για να αναπληρώσει το χαμένο εισόδημα. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό…

Kάνιε Γουέστ: Χυδαία μηνύματα του ράπερ καταγγέλλει η πρώην βοηθός του


Η γυναίκα αναφέρει στα δικαστικά έγγραφα ότι ο ράπερ άρχισε να της στέλνει χυδαία μηνύματα που περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, λεπτομέρειες για σεξουαλικές φαντασιώσεις του.

Ακόμη, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η Πισιότα περιέγραψε κι άλλες χυδαίες πράξεις εναντίον της από τον ράπερ. Μία από αυτές ήταν ότι αυνανιζόταν μπροστά της.

Το BBC επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Γουέστ για απάντηση στους ισχυρισμούς, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση.

Ο Κάνιε Γουέστ φέρεται ότι κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο μαζί της και αυνανίστηκε δίπλα της. Η 35χρονη τόνισε ότι ο ράπερ θύμωνε μαζί της κάθε φορά που της πρότεινε να βγουν ραντεβού ή να κάνουν σεξ.


Τον Σεπτέμβριο του 2022 η Πισιότα προήχθη σε διευθύντρια Προσωπικού για τις διάφορες επιχειρήσεις του, αλλά πολύ σύντομα απολύθηκε αιφνιδίως. Ωστόσο, πάντα σύμφωνα με τη μήνυση, η αποζημίωση απόλυσης δεν καταβλήθηκε ποτέ.

Το BBC επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Γουέστ για απάντηση στους ισχυρισμούς, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση, ενώ η μήνυση αναφέρθηκε αρχικά από το TMZ και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από το Rolling Stone και άλλα αμερικανικά Μέσα, τα οποία μεταδίδουν ότι τα δικαστικά έγγραφα κατατέθηκαν τη Δευτέρα στις ΗΠΑ.