Το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για το φετινό καλοκαίρι έκανε προ ολίγων ημερών η Δήμητρα Παπαδοπούλου, με την ηθοποιό και σεναριογράφο να «ανεβάζει» ένα απολαυστικό βίντεο στο Instagram, όπου καταγράφεται ο... Γολγοθάς της.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Παπαδοπούλου καταγράφεται από φίλη της, να προχωράει προς τη θάλασσα, εφοδιασμένη με καπέλο και πετσέτα.

Σύντομα, η ηθοποιός οδηγείται σε έναν μικρό, απομονωμένο κόλπο και επιχειρεί να βουτήξει στη θάλασσα. Ωστόσο το νερό, καθώς φαίνεται, είναι πολύ παγωμένο, μετατρέποντας το πρώτο της μπάνιο σε «Οδύσσεια», όπως αναγράφεται και στον «τίτλο» του σχετικού βίντεο, «Η Οδύσσεια του πρώτου μπάνιου».

Συνειδητοποιώντας πόσο κρύο ήταν το νερό, η Δήμητρα Παπαδοπούλου αρχίζει να βρέχει με τα χέρια της διάφορα σημεία του σώματός της, προκειμένου να συνηθίσει τη θερμοκρασία και να μπορέσει να βουτήξει.

Μερικές στιγμές αργότερα, και με την παρότρυνση της φίλης της, η οποία την «πειράζει» καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο, η Δήμητρα Παπαδοπούλου παίρνει τη μεγάλη απόφαση να βουτήξει, με τα ουρλιαχτά της, όταν όλο της το σώμα βρέθηκε στο νερό, να προκαλούν γέλιο, και την ίδια να το απολαμβάνει.

«Καλό καλοκαίρι!», φωνάζει η ηθοποιός κολυμπώντας, χαρίζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ένα άκρως καλοκαιρινό και απολαυστικό βίντεο.