Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μπαίνοντας στο πλατό της εκπομπής ο παρουσιαστής ανέφερε στον καλεσμένο του: «Είσαι πάντα πάρα πολύ κομψός, πάρα πολύ όμορφος. Θα σου πω κάτι, αν μου άρεσαν οι άντρες, αν ήμουν γκέι, θα μου άρεσε πολύ να έχουμε δεσμό μαζί», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε: «Θα περνούσαμε πάρα πολύ ωραία να ξέρεις. Δεν ροχαλίζω, δεν πιάνω πολύ χώρο στο κρεβάτι, πού και πού μαγειρεύω».


Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τα παιδιά του

Σχετικά με τον χρόνο που περνά με τους γιους του: «Έχω πολλές εκκρεμότητες, έχω τα παιδιά μου πολλές ημέρες, μεγαλώνουν και το βάρος μου το ρίχνω εκεί. Έχω τρία βράδια τα παιδιά. Είναι η μεταβατική μου φάση τώρα», ανέφερε αρχικά για τους γιους που απέκτησε από τον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μέσα από το διαζύγιο μπήκε η προτεραιότητα τα παιδιά μου και επειδή είναι η φάση που μεγαλώνουν, να δώσω το βάρος μου εκεί. Μπορεί να ακυρώσω γυρίσματα, δουλειές για να είμαι εκεί στα παιδιά μου. Σε όλα τα παιδιά ο χωρισμός αφήνει ένα παράπονο. Το θέμα είναι να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο αυτό και στα υπόλοιπα κομμάτια να λάβουν πολλή αγάπη», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Θοδωρής Μαραντίνης – Η απάντηση για το ύψος του

Σχετικά με την ερώτηση που δέχεται συχνά: «Μια φορά μπήκα στη google να ψάξω κάτι για εμένα που δεν το είχα. Πατώντας στην αναζήτηση το Μαραντίνης είδα ότι ψάχνανε “διαζύγιο”, “σχέση” και το δεύτερο που έβγαζε είναι το “ύψος”. Και καμιά φορά σε μηνύματα όταν κάποιος θέλει να με βρίσει θα πει: “Α, τον κοντό”», είπε για τα σχόλια που λαμβάνει για το ύψος του.

«Δεν με νοιάζει, δεν με απασχόλησε ποτέ. Δεν ξέρω τι έχει γίνει…», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλιστα μέτρησε on air τον Θοδωρή Μαραντίνης ο οποίος έχει ύψος 1.76.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: