Μετά από αρκετούς μήνες που τα δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει πάρει διαζύγιο από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, η Ζέτα Θεοδωροπούλου αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της. Με ένα μακροσκελές μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram το μοντέλο αποκάλυψε ότι ο πρώην πλέον σύζυγός της, Παναγιώτης Ταχτσίδης και πατέρας των τεσσάρων παιδιών της διατηρούσε παράλληλη σχέση.

Στην ανάρτησή της μάλιστα, η Ζέτα Θεοδωροπούλου αναφέρει πως παρά τις αποδείξεις που είχε εκείνος αρνούνταν τα πάντα, ενώ πριν λίγες ημέρες αποφάσισε τελικά να της τα ομολογήσει όλα και έτσι προχώρησαν και επίσημα στη λύση του γάμου τους.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, να εκθέσω την προσωπική μου ζωή. Καμιά φορά όμως χρειάζεται και εφόσον με ρωτάτε συνέχεια και καθημερινά, ήρθε η ώρα να αναφερθώ στην δύσκολη προσωπική περίοδο που διανύω. Ενώ έχω την ευχάριστη χαρά να βρίσκομαι εδώ και σχεδόν πέντε μήνες στο παιχνίδι, παράλληλα βρίσκομαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όσον αφορά την οικογένειά μου.

Τόσο καιρό προσπαθώ να ανταπεξέλθω σε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι και ταυτόχρονα να κρύβω την εξαπάτηση από τον ίδιο μου τον σύζυγό που εδώ και μήνες διατηρεί παράλληλη σχέση για την οποία επί μήνες εμένα με έβγαζε τρελή παρά τα τρανταχτά στοιχεία και αποδείξεις που είχα. Η πρώτη φορά μετά από μήνες που ήρθε στην Ελλάδα ήταν η ίδια μέρα που έπαθα λιποθυμικό επεισόδιο στην εκπομπή γιατί πάσχω από ορθοστατική υπόταση.

Και όταν τον ενημέρωσαν είπε ότι είναι εκτός Ελλάδος και δεν μπορεί να κάνει κάτι, αλλά την ίδια ώρα και βράδυ διασκέδαζε μαζί της σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο όπου το έμαθα την επόμενη μέρα όταν ξύπνησα από γνωστό κουτσομπολίστικο λογαριασμό στο ίνσταγκραμ και μου έστειλε και βίντεο και φωτογραφίες. Έκτοτε παλεύω καθημερινά για την σωματική και ψυχική μου υγεία αλλά και με τρία αυτοάνοσα που έχω αποκτήσει από στεναχώρια και – 5 kg που έχω χάσει» γράφει στην ανάρτησή της η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

taxtsidi-zeta-kolafos