Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης εναντίον της αδελφής του, Βάσως, πριν από μερικές ημέρες αποτέλεσαν έκπληξη για τους περισσότερους φίλους του τραγουδιστή, οι οποίοι γνώριζαν πόσο κοντά ήταν τα δύο αδέλφια. Από τότε άρχισε να ξετυλίγεται μια περίεργη ιστορία για λογαριασμούς και ακίνητα, μεταβιβάσεις ποσοστών και πληρεξούσια, που έφεραν αντιμέτωπο τον Γιώργο Μαζωνάκη με τη Βάσω.

Διαβάστε ακόμα: Μαζωνάκης: Νέα στοιχεία για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του και το 2ο σπίτι στη Μύκονο

Κι ενώ μέσω των ασφαλιστικών μέτρων είχε γίνει γνωστό ότι η διαμάχη αφορούσε ένα ακίνητο στη Χώρα της Μυκόνου και συγκεκριμένα την εταιρεία που το διαχειρίζεται, από την οποία εξαφανίστηκε -χωρίς να το ξέρει ο ίδιος- το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη και στη θέση του βρέθηκε αυτό του συντρόφου της Βάσως, Δημήτρη Μακρυνιώτη. Στη συγκεκριμένη εταιρεία, στην οποία ανήκει το ακίνητο, η Βάσω κατείχε το 90% και το 10%, όπως και τη διαχείριση, ο Γιώργος. Τον περασμένο Αύγουστο όμως, σύμφωνα με τον τραγουδιστή, χωρίς ο ίδιος να ερωτηθεί, βρέθηκε να έχει πουλήσει το 5% στη Βάσω και το άλλο 5% στον σύντροφό της. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», αν γίνουν οι κινήσεις που πρέπει από τη Βάσω Μαζωνάκη προς τον Γιώργο Μαζωνάκη, ίσως να μη δούμε όλη αυτή την ιστορία στα δικαστήρια.

"Ψάχνουν παντού"

«Όμως, αυτό που μαθαίνω είναι ότι, εκτός από τους δικηγόρους, υπάρχουν κι άλλοι επιστήμονες στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Πολιτικοί μηχανικοί που ψάχνουν στα υποθηκοφυλακεία, συμβολαιογράφοι... Αν βρουν περιουσιακά στοιχεία που έχουν αποκτηθεί τα τελευταία χρόνια και, όπως λέει η πλευρά του Γιώργου Μαζωνάκη, είναι με χρήματα δικά του, τότε θα ανοίξει πολύ η βεντάλια. Διότι θα μιλάμε για επενδύσεις -κάποιοι λένε εκατομμυρίων, δεν έχω εικόνα-, λένε όμως ότι υπάρχουν πολλά ακίνητα και στον Νομό Αττικής και σε νησιά, εκτός από τη Μύκονο», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης.

Η πληροφορία αυτή έρχεται να προστεθεί στα όσα ήδη γνωρίζουμε για τη μεταβίβαση ποσοστού μετοχών της εταιρείας στην οποία ανήκει ακίνητο στο κέντρο της πόλης της Μυκόνου κι επιβεβαιώνει τις δυσοίωνες προβλέψεις ότι η υπόθεση αυτή έχει μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Στην εκπομπή μίλησε και ένας πρώην συνεργάτης της Βάσως Μαζωνάκη, με αφορμή τη δικαστική διαμάχη των δύο αδερφιών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ryizq1wdrt)

Τι είπε πρώην συνεργάτης της αδερφής του Γιώργου Μαζωνάκη, Βάσως

Μεταξύ άλλων, ο πρώην συνεργάτης της Βάσως Μαζωνάκη είπε: «Ήταν μία καλή επαγγελματίας, ήταν τυπική σε πολλά. Στη διαχείριση με το ανθρώπινο δυναμικό ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα, είχε ένα στυλ το οποίο δεν είναι κοντά στα πιστεύω μου, δεν είναι κοντά στη διαχείριση που θα μπορούσα να κάνω εγώ. Ήταν λίγο παραπάνω αυταρχική, λίγο παραπάνω αυστηρή απ’ ό,τι θα έπρεπε, μικρά παιδιά ήταν στη δουλειά, ήταν λίγο απότομη. Μια καθαρή επιχειρηματίας, πολύ τυπική, στις πληρωμές της πάντα σωστή. Δεν είχαμε ποτέ καμία εντολή στο να αποκρύψουμε φορολογικά στοιχεία, δηλαδή να μην κόβουμε αποδείξεις, ήταν πολύ by the book η Βάσω σε όλα αυτά».

«Η συμπεριφορά της προς το προσωπικό ήταν πιο νευρική, πιο απότομη, πιο αυταρχική. Κανένας δεν της μίλαγε, ήταν όλοι απομακρυσμένοι, προφανώς ήταν κάποια τεχνική που ήθελε να διαχειριστεί το ανθρώπινο δυναμικό», εξήγησε. Σχετικά με τον Γιώργο Μαζωνάκη, σημείωσε: «Ο Γιώργος πολύ καλός και στην παρέα, ήταν μια χαρά, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ποτέ».

Δημοσιεύθηκε στην Ontime