Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Άρης Σοϊλέδης στο «Sex Podcast» της Δάφνης Καραβοκύρη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει το σχόλιό της.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε πως το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά πιεστικό για εκείνον, ιδιαίτερα μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, καθώς δεχόταν αμέτρητα μηνύματα στα social media από διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιογράφους αλλά και πρόσωπα από το κοντινό του περιβάλλον.


Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η δημοσιότητα είναι δύσκολη γιατί δεν είναι αλά καρτ

Η παρουσιάστρια του «Happy Day», αφού παρακολούθησε τα όσα είπε Άρης Σοϊλέδης, ανέφερε: «Θέλω να πω για τον Άρη ότι είναι δύσκολη η δημοσιότητα, αλλά γιατί την επιζητούμε τότε; Η δημοσιότητα είναι δύσκολη γιατί δεν είναι αλά καρτ. Όταν γίνεις δημόσιο πρόσωπο και η ζωή σου αφορά τον κόσμο, δεν μπορείς αν επιλέγεις εσύ πότε θα σε συζητήσουν. Είναι και για καλό, είναι και για κακό».


Μίλησα με το Μαράκι, την είδα πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τη Μαρία Αντωνά, μετά τη δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Γιώργο Λιάγκα και σημείωσε: «Εγώ που μίλησα με το Μαράκι την είδα πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη και της εύχομαι τα καλύτερα γιατί την έχω στην καρδιά μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία με τη Μαρία Αντωνά μετά τα δημοσιεύματα για τον Γιώργο Λιάγκα