Τη συνέντευξη του Άρη Σοϊλέδη στο «Sex Podcast» της Δάφνης Καραβοκύρη σχολίασε και η Δανάη Μπάρκα με τους συνεργάτες της το πρωί της Πέμπτης 06/06/2024.

Δείτε ακόμη - Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία με τη Μαρία Αντωνά μετά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», αφού παρακολούθησε το απόσπασμα όπου ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρεται στο κομμάτι της δημοσιότητας, έκανε το το δικό της σχόλιο, αφού συμφώνησε μαζί του ότι πολλές φορές η δημοσιότητα έχεις τις δυσκολίες της.

Δείτε επίσης - Μαρία Αντωνά: Απαντά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα (Βίντεο)


Δανάη Μπάρκα για Άρη Σοϊλέδη: Σε αυτόν τον χώρο δεν μπορείς να το κάνεις

«Έχει απόλυτο δίκιο στο ότι κάποιες φορές όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο μπορεί κάποιοι άλλοι να το αποζητούν και να το ονειρεύονται, αλλά όταν πραγματικά σου συμβεί, σκέφτεσαι "γιατί να μην μπορώ να μοιραστώ πράγματα; Γιατί να μην μπορώ να κυκλοφορήσω με όποιον θέλω;"», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Ένας άνθρωπος, για παράδειγμα οι φίλοι μου, μπορεί να χωρίσουν τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο να ανεβάσουν μια φωτογραφία με κάποιον που θα βγουν, δεν θα ασχοληθεί κανείς, γιατί αυτό είναι η ζωή. Θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα πειραματιστείς, θα βγεις ραντεβού. Σε αυτόν τον χώρο, όμως, δεν μπορείς να το κάνεις», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: