Το καλοκαίρι ξεκίνησε και ημερολογιακά, με τη Μύκονο να γίνεται για άλλη μια χρονιά πόλος έλξης διεθνών celebrities. Εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στο «νησί των ανέμων» ο Lucien Laviscount.

Δείτε ακόμη - Shakira: Βγαίνει με τον ηθοποιό Lucien Laviscount – Τον ερωτεύτηκε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ της

Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix «Emily In Paris», ταξίδεψε στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων με αφορμή εκδήλωση του σχεδιαστή Tommy Hilfiger. Εκεί τον απαθανάτισε η κάμερα του Mykonos Live TV.

Ο Lucien Laviscount χαμογελαστός και ευδιάθετος συγκέντρωσε πάνω του τα φλας και τα γυναικεία βλέμματα, αφού είναι κούκλος, ενώ δεν χάλασε χατίρι σε εκείνους που τον πλησίασαν για μια φωτογραφία. Ο γοητευτικός Lucien φημολογείται εδώ και καιρό ότι είναι ζευγάρι με τη Λατίνα σταρ Shakira.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)


Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Punteria». Κανείς τους δεν έχει παραδεχτεί το ειδύλλιο, ωστόσο ο 32χρονος πρωταγωνιστής έχει εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό του για τη Shakira περιγράφοντάς την ως «μία από τις πιο απίστευτες καλλιτέχνιδες που έχουν υπάρξει ποτέ στον πλανήτη».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση που ακολουθεί: