Ο Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz, με τον έρωτά τους να μετρά 7 χρόνια.

Τόσο ο Άρης Σοϊλέδης όσο και η Μαρία Αντωνά, έλαμπαν από αγάπη όταν μιλούσαν ο ένας για τον άλλον σε δημόσιες εμφανίσεις τους, μέχρι και λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός τους.

Τον περασμένο Απρίλιο, λίγο καιρό μετά την επιστροφή της Μαρίας Αντωνά  από το Survivor, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, με την είδηση να πέφτει σαν «βόμβα» στην εγχώρια showbiz.

Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά: Νέα σελίδα, νέοι σύντροφοι

Λίγο καιρό μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού τους, οι φήμες περί νέας σχέσης του Άρη Σοϊλέδη, άρχισαν να φουντώνουν, ενώ δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και οι κοινές φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο, Μαριλίνα Κυπαρρίση.

Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, ήθελαν τον Άρη Σοϊλέδη και την εντυπωσιακή Μαριλίνα Κυπαρρίση να έγιναν ζευγάρι όσο ακόμη η Μαρία Αντωνά ήταν στο Survivor.

Από την άλλη, η Μαρία Αντωνά προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να κρατάει διακριτική στάση, όσον αφορά στον χωρισμό της, ενώ όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο βρίσκει ξανά τις ισορροπίες της.

Μάλιστα, πρόσφατα έγινε γνωστό, πως η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχει προχωρήσει στη προσωπική της ζωή και έχει έρθει κοντά με ένα αρκετά προβεβλημένο πρόσωπο, όπως αποκάλυψε με το ρεπορτάζ της στην εκπομπή «Γεια Σου», η Νάνσυ Παραδεισανού.


Η Μαρία έχει προχωρήσει τη ζωή της

«Η Μαρία Αντωνά έχει νοικιάσει ένα νέο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι και η Μαρία έχει προχωρήσει τη ζωή της και την έχουν δει άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, σε βραδινή έξοδο, σε κοινή παρέα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο», είπε η δημοσιογράφος.

Μετά από δύο ημέρες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε ένα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νάσου Γουμενίδη, ο οποίος εξασφάλισε μια φωτογραφία από την πρόσφατη έξοδο του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής.


Δεν γνωρίζει αν οι δυο τους είναι ζευγάρι

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως δεν γνωρίζει αν οι δυο τους είναι ζευγάρι, ωστόσο δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως αυτή είναι μια από τις ελάχιστες φορές που έχουμε δει τον Γιώργο Λιάγκα σε δημόσια εμφάνιση με γυναίκα, μετά το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά.


Μαρία Αντωνά: Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα

Η Μαρία Αντωνά έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» αποκαλύπτοντας για τα νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή της.

«Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες. Τι θέλεις να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Εσύ δεν είπες ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω… Όπως είδατε, είμαστε φίλοι και περνάμε όμορφα. Μέχρι εκεί. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δεν είναι όμορφο».


Άρης Σοϊλέδης: Μετά τον χωρισμό μου στέλνουν, γιατί χώρισα

Από την άλλη ο Άρης Σοϊλέδης εμφανίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ευδιάθετος και ανανεωμένος, ενώ αποκάλυψε με χιούμορ την ευχάριστη αλλαγή στην ζωή του μετά τον χωρισμό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποκάλυψε, ότι μετά τον χωρισμό του με την Μαρία Αντωνά, δέχεται αλλεπάλληλα φλερτ στα social media, ενώ οι followers του έχουν ανέβει κατά 1,500.

«Κάθε μέρα παίρνω μηνύματα στα social media, κατεβατά ολόκληρα. Ειδικά μετά τον χωρισμό μου στέλνουν, γιατί χώρισα. Παίρνω συνεχόμενα μηνύματα τρέλας και παράνοιας. Σε μια μέρα μετά τον χωρισμό, οι followers μου αυξήθηκαν σε 1500. Το μέγεθος μετράει, τι συζητάμε; Μα δεν μπορεί να μη μετράει, πώς θα γίνει;» ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης.

Για την εμπειρία του πάνω στο ομαδικό σεξ, ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε:«Έχω κάνει ομαδικό σεξ. Ήταν μια εμπειρία που έπρεπε να τη ζήσουμε. Είχε διασκέδαση, έχει συμβεί 2-3 φορές. Και με 2 φίλους μου και με 2 γυναίκες. Έχουν γίνει τρελά σκηνικά γενικά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: